Ολυμπιακός- Εθνικός 15-3

Ολυμπιακός- Εθνικός 15-3

Την έβδομη νίκη της σε ισάριθμες αναμετρήσεις πανηγύρισε η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού, επικρατώντας με 15-3 του Εθνικού, στο Παπαστράτειο.

Την έβδομη νίκη της σε ισάριθμες αναμετρήσεις πανηγύρισε η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού, επικρατώντας με 15-3 του Εθνικού, στο Παπαστράτειο. Στην αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής, οι «ερυθρόλευκες», που αγωνίστηκαν χωρίς τις Τσουκαλά και Δουρέκα, αλλά με την Χρυσή Διαμαντοπούλου να επιστρέφει στην αγωνιστική δράση μετά την οκτάμηνη απουσία της και να δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση, έπαιξαν από την αρχή συγκεντρωμένα στην άμυνα και βρίσκοντας τις λύσεις στην επίθεση, έφτασαν με άνεση στην τελική επικράτηση κάνοντας το «7Χ7» στο πρωτάθλημα.

Πλέον όλοι στρέφουν την προσοχή τους στην Ευρώπη όπου την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου, το Σάββατο 30/11 και την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στο Παπαστράτειο ο 5ος όμιλος της Ευρωλίγκας, με τη συμμετοχή του Ολυμπιακού, της Ντουναϊβάρος, της Ματαρό και της Μεντιτεράνι.

Οι παίκτριες του Χάρη Παυλίδη, βρήκαν ρυθμό από την άμυνα τους και ολοκλήρωσαν το πρώτο οκτάλεπτο, στο συν τρία, με τις Κανετίδου και Μυριοκεφαλιτάκη να κάνουν το 4-1. Στη δεύτερη περίοδο, ο Ολυμπιακός σκόραρε στην κόντρα και με το επιμέρους 3-1, διαμορφώθηκε το 7-2 του ημιχρόνου. Το προβάδισμα των «ερυθρολεύκων» θα μπορούσε να είναι και μεγαλύτερο αν οι προσπάθειες τους δεν σταματούσαν στο δοκάρι.

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου στον αγώνα πέρασε και η Χρυσή Διαμαντοπούλου, που επέστρεψε στην αγωνιστική δράση μετά τον τραυματισμό της και την οκτάμηνη απουσία της. Η Μαρία Μυριοκεφαλικτάκη με δυο διαδοχικά γκολ, ανέβασε τη διαφορά στα επτά τέρματα, για το 9-2, στο 4:14 του τρίτου οκταλέπτου.

Το σερί του Ολυμπιακού σε αυτή την περίοδο έφτασε στο 4-0 για το 11-2 με την Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη να έχει φτάσει ήδη τα πέντε τέρματα στον αγώνα. Η διαφορά των δυο ομάδων ήταν αδιαμφισβήτητη και με το τελικό 15-3 ο Ολυμπιακός σημείωσε τη έβδομη νίκη του σε ισάριθμες αναμετρήσεις, συνεχίζοντας την αήττητη πορεία του στο πρωτάθλημα.

Πρώτη σκόρερ του αγώνα ήταν η Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη που σημείωσε πέντε γκολ και ακολούθησε η Βάσω Πλευρίτου με τρία.

Τα οκτάλεπτα: 4-1, 3-1, 4-0, 4-1

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου Χ., Πλευρίτου Ελ., Μπενέκου 1, Ελευθεριάδου, Κανετίδου 2, Αβραμίδου 1, Ασημάκη 1, Πλευρίτου Μ., Δούλη 1, Πλευρίτου Β. 3, Μυριοκεφαλιτάκη 4, Σταματοπούλου, Φουντωτού 2

ΕΘΝΙΚΟΣ (Κώστας Φιτσανάκης): Σωτηρέλη, Λούδη Αν., Κωνσταντοπούλου, Τζελέπη, Κολιτσοπούλου, Μπίσμπα, Χατζηκυριακάκη 1, Λογοθέτη, Πέττα, Κούμπρα, Ρουμελιώτη, Χάουτον 2, Ζαφειράκη, Αναγνώστου, Γκοτζιά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ