Βουλιαγμένη – Ολυμπιακός 13-13

Βουλιαγμένη – Ολυμπιακός 13-13

Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 13-13 στον «Λαιμό» για την 8η αγωνιστική της Α1, με τους Πειραιώτες να στρέφονται στην ευρωπαϊκή αναμέτρηση (19/11) με τη Σπαντάου.

Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη έμειναν στην ισοπαλία με 13-13 για την Α1 πόλο των Ανδρών, στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο Κολυμβητήριο του «Λαιμού», στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Οι «ερυθρόλευκοι» κρατώντας ανέπαφη την εστία τους στην τρίτη περίοδο, μετέτρεψαν το 9-7 της Βουλιαγμένης σε 9-11 υπέρ τους , προηγήθηκαν 10-13, αλλά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο τελευταίο δευτερόλεπτο σε 13-13, παίρνοντας τον βαθμό.

Πλέον ο Ολυμπιακός στρέφει τη προσοχή του στις υποχρεώσεις του για το Champions League, όπου μετράει μόνο νίκες, καθώς φιλοξενήσει τη Γερμανική Σπαντάου, την ερχόμενη Τρίτη (19/11), στο «Παπαστράτειο», για την 5η αγωνιστική των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο Γούνας άνοιξε το σκορ, με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, για να ακολουθήσουν διαδοχικές ισοπαλίες. με τον Γενηδουνιά να σημειώνει το 2-2. Ο Έλληνας περιφερειακός διαμόρφωσε και το 3-3 στο 00:33, που ήταν και το σκορ της πρώτης περιόδου.

Ο Μυλωνάκης με σουτ από την περιφέρεια έκανε το  5-5, για να ακολουθήσει ένα σερί 3-0 των γηπεδούχων, το οποίο σταμάτησε ο Γενηδουνιάς, σκοράροντας στον παίκτη παραπάνω, 2:13 πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Δεύτερο προσωπικό γκολ του Μανώλη Μυλωνάκη, που μειώνει στο 8-7, με εξαιρετική εκτέλεση από τη γωνία. Το πρώτο ημίχρονο έληξε με το σκορ στο 9-7.

Ο Γούνας με το τρίτο προσωπικό γκολ ισοφάρισε σε 9-9 λίγο πριν τα μισά του τρίτου οκταλέπτου, με τον Γιόκοβιτς να διαμορφώνει το 9-10, σκορ που διατήρησε ο Ζερδεβάς, αποκρούοντας πέναλτι των γηπεδούχων.

Οι Ερυθρόλευκοι έκαναν το 9-12 και το 10-13, αλλά οι γηεδούχοι έφεραν το παιχνίδι στα ίσα, στο 13-13, ακριβώς στη λήξη της αναμέτρησης, με τις ομάδες να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις.

Τα οκτάλεπτα: 3-3, 6-4, 0-4, 4-2

Βουλιαγμένη (Κώστας Σπηλιόπουλος): Τζωρτζάτος, Μπάσιτς 2, Καλογερόπουλος 3, Γκιουβέτσης 4, Σταμέλος, Γουβής, Αφρουδάκης, Παπανικολάου, Ποντικέας, Κουρούβανης 4, Χαλκιάς, Βούξεβιτς, Ανδρεάδης, Ηλιόπουλος, Βλάσσης

Ολυμπιακός (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Μυλωνάκης 2, Σκουμπάκης, Γενηδουνιάς 4, Γιόκοβιτς 3, Δερβίσης, Κάκαρης, Μουρίκης, Γούνας 4, Αργυρόπουλος, Μίτροβιτς, Δαλμάρας, Χαλυβόπουλος Ι., Χαλυβόπουλος Α.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ