Βλάχος: «Δεν υπάρχει εύκολος αντίπαλος, έχουμε δώσει 8 ματς σε 22 μέρες»

Βλάχος: «Δεν υπάρχει εύκολος αντίπαλος, έχουμε δώσει 8 ματς σε 22 μέρες»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε για τη νίκη επί της Σπαντάου και στάθηκε σε πολλά παιχνίδια που έχουν δώσει οι Πειραιώτες τις τελευταίες 22 ημέρες.

Στο δύσκολο πρόγραμμα που έχει βγάλει ο Ολυμπιακός στάθηκε ο προπονητής των Πειραιωτών, Θοδωρής Βλάχος, μετά τη νίκη επί της Σπαντάου με 13-8, για το Len Champions League.

Ο έμπειρος τεχνικός τόνισε ότι δεν υπάρχει εύκολος αντίπαλος και εύκολο παιχνίδι και η ομάδα χρειάζεται ακόμα χρόνο για να φτάσει στο επίπεδο που θέλει.

Αναλυτικά: 

«Πρώτα από όλα, συγχαρητήρια στα παιδιά. Είναι πολύ κουρασμένα, έχουν δώσει το όγδοο παιχνίδι σε 22 ημέρες! Όλα είναι παιχνίδια σημαντικά και αυτό που θέλαμε είναι να κατακτήσουμε τη νίκη.

Δεν υπάρχει εύκολος αντίπαλος και εύκολο παιχνίδι, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι πάντα είτε παίζουμε εντός, είτε εκτός… Είμαστε μια ομάδα με αρκετές αλλαγές, χρειαζόμαστε χρόνο και το να υπάρχουν ‘σκαμπανεβάσματα’ είναι κάπου φυσιολογικό και πρέπει να το διαχειριζόμαστε.

Μέχρι στιγμής, το έχουμε διαχειριστεί σωστά, είμαστε αήττητοι, έχουμε πάρει τις νίκες που θέλουμε, προχωράμε με μια ψυχολογία καλή και πλέον κοιτάμε τα δυο επόμενα παιχνίδια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ