Μπαρτσελονέτα – Ολυμπιακός 7-7

Μπαρτσελονέτα – Ολυμπιακός 7-7

Με εκτός έδρας ισοπαλία κόντρα στην Μπαρτσελονέτα (7-7), ο Ολυμπιακός ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Αν και προηγήθηκε με 7-5, 2′ 23″ πριν από το τέλος της αναμέτρησης, ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος, 7-7, με την Μπαρτσελονέτα στην Ισπανία, στο ματς που έγινε χθες για την πρώτη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι «ερυθρόλευκοι» άνοιξαν το σκορ με τον Μουρίκη αλλά οι Ισπανοί ισοφάρισαν με τον Ρότσα κι ο Μάγιαρακ στο πρώτο λεπτό του δεύτερου οκταλέπτου «έγραψε» το 2-1 με τον Δερβίση, δύο λεπτά αργότερα, να φέρνει το ματς στα ίσα (2-2). Η Μπαρτσελονέτα προηγήθηκε εκ νέου με τον Μιράντα (3-2) και μέχρι το τέλος της περιόδου, δεν άλλαξε κάτι.

Ο Γούνας, στο τρίτο οκτάλεπτο, ισοφάρισε για τον Ολυμπιακό αλλά ο Μάγιαρακ σκόραρε (4-3) αξιοποιώντας την επίθεση με παραπάνω παίκτη. Ο Δερβίσης κι ο Γεννηδουνιάς βρήκαν δίχτυα, περίπου στα μισά της τελευταίας περιόδου, κι έδωσαν προβάδισμα στους «ερυθρόλευκους». Η απάντηση της Μπαρτσελονέτα ήρθε από τον Μάγιαρακ (5-5). Ο Μουρίκης κι ο Ομπράντοβιτς έδωσαν ξανά «αέρα» δύο τερμάτων στην ελληνική ομάδα αλλά ένα λεπτό πριν από τη λήξη του παιχνιδιού, ο Ρότσα κι ο Γκονφάους διαμόρφωσαν το 7-7, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 2-1, 1-1, 3-4.
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΕΤΑ (Μαρτίν): Πινέδο, Φαμέρα, Γκρανάδος Ορτέγα, Εγκάνια, Βρλιτς, Γκονφάους, Γκαρθία, Μιράντα, Κόμπτε, Ρότσα, Μάγιαρακ, Μπάστος, Λινάρες.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Βλάχος): Πάβιτς, Μυλωνάκης, Δελακάς, Γεννηδουνιάς, Φουντούλης, Μπούσλιε, Δερβίσης, Νικολαΐδης, Μουρίκης, Γούνας, Αργυρόπουλος, Ομπράντοβιτς, Γαλανόπουλος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ