Αβραμίδου: «Θα θέλαμε να δούμε το κολυμβητήριο να γεμίζει»

Αβραμίδου: «Θα θέλαμε να δούμε το κολυμβητήριο να γεμίζει»

Την ανάγκη να δουν οι παίκτριες του Ολυμπιακού γεμάτο το Παπαστράτειο στα ματς του προκριματικού ομίλου της EuroLeague, τόνισε η αρχηγός 'Αλκηστη Αβραμίδου.

Το γυναικείο τμήμα πόλο του Ολυμπιακού ξεκινάει το ευρωπαϊκό του ταξίδι κόντρα στη Μεντιτεράνι στο Παπαστράτειο, αύριο Παρασκευή (29/11, 18:30), για τον προκριματικό όμιλο της EuroLeague.

H αρχηγός των «ερυθρόλευκων», Άλκηστη Αβραμίδου, τόνισε πως οι παίκτριες του Χάρη Παυλίδη θέλουν να δουν γεμάτο το κολυμβητήριο και ζητούν την στήριξη του κόσμου.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα ανέφερε η Αβραμίδου για το ματς με την ισπανική ομάδα:

«Όλο αυτό τον καιρό έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά για αυτούς τους αγώνες. Κάποιοι τραυματισμοί μας έχουν κρατήσει λίγο πίσω, αλλά θεωρώ ότι όταν χρειαστεί θα δείξουμε τον καλό μας εαυτό.

Δουλεύουμε πάρα πολύ καιρό για αυτό, δεν είναι κάτι που έχουμε δουλέψει τώρα και θεωρώ ότι θα παρουσιάσουμε το καλό μας πρόσωπο στο τριήμερο των αγώνων.

Σίγουρα θέλουμε τον κόσμο με το μέρος μας. Το έχουμε ξαναπεί ότι είναι ο 8ος μας παίκτης και ότι μας βοηθάει κάθε φορά να δίνουμε το καλύτερο. Θα θέλαμε πάρα πολύ να δούμε το κολυμβητήριο να γεμίζει και να μας υποστηρίζουν οι φίλαθλοί μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ