Ήττα στη Ρωσία από την Κίνεφ Κίρισι (11-10) για τη Βουλιαγμένη

Ήττα στη Ρωσία από την Κίνεφ Κίρισι (11-10) για τη Βουλιαγμένη

Η Βουλιαγμένη ηττήθηκε από την Κίνεφ Κιρίσι, αλλά με νίκη στην τελευταία αγωνιστική του ομίλου, την Κυριακή (1/12) απέναντι στην Ολλανδική Λέιντεν, θα περάσει στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκας.

Ο ΝΟ Βουλιαγμένης δεν κατάφερε να διπλασιάσει τις νίκες του στη LEN Euroleague Γυναικών, καθώς γνώρισε την ήττα από την οικοδέσποινα του ομίλου Η’, Κίνεφ Κίρισι, με 11-10, παρά την πολύ καλή εμφάνιση.

Πλέον, με νίκη στην τελευταία (3η) αγωνιστική του ομίλου, την Κυριακή (1/12) απέναντι στην Ολλανδική Λέιντεν, τα κορίτσια της Αλεξίας Καμμένου θα πάρουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο ΝΟΒ μπήκε εξαιρετικά στο ξεκίνημα του αγώνα και πήρε προβάδισμα με 5-2 στην πρώτη περίοδο, όμως η Ρωσική ομάδα ανέβασε το ρυθμό της στα επόμενα δύο οκτάλεπτα και προηγήθηκε με 10-7. Στην τελευταία περίοδο του αγώνα, η ομάδα του Λαιμού μείωσε στο σκορ, ενώ έφτασε στο 11-10, 0:48 πριν από τη λήξη, χωρίς ωστόσο να μπορέσει να ισοφαρίσει και αυτό ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Θυμίζουμε ότι στην επόμενη φάση προκρίνονται οι δύο πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής στον όμιλο Η’:

Πάντοβα – Λέιντεν   8-5

ΝΟ Βουλιαγμένης – Κίνεφ Κίρισι   10-11

Η βαθμολογία:

Κίνεφ Κίρισι   6
ΝΟ Βουλιαγμένης   3
Πάντοβα   3
Λέιντεν   0

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – ΚΙΝΕΦ ΚΙΡΙΣΙ   10-11

Τα οκτάλεπτα: 5-2 , 1-5 , 1-3 , 3-1

ΝΟ Βουλιαγμένης (Αλεξία Καμμένου): Λαβί, Πρωτοπαπά, Καϊάφα, Ελληνιάδη, Γιαννοπούλου 1, Ξενάκη 5, Νίνου Ε. 2, Πάτρα, Κότσια 1, Διαμαντοπούλου 1, Κοντονή, Μουστακαρία, Κοτσιώνη

Κίνεφ Κίρισι: Καρνάουκ, Ζούμπκοβα 1, Προκοφίεβα 1, Σιμάνοβιτς 1, Σιριάεβα, Κρίμερ 1, Μάρκοχ 3, Πάβλοβα, Γκλίζινα 1, Σομπόλεβα, Ιβάνοβα, Ρίζκοβα 3, Κρούγκλοβα

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ