Ολυμπιακός: «Σας ευχαριστούμε για τη στήριξη!» (pic)

Ολυμπιακός: «Σας ευχαριστούμε για τη στήριξη!» (pic)

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ευχαρίστησε τους φιλάθλους του, αλλά και τους Σέρβους που βρέθηκαν στο Παπαστράτειο και στήριξαν την ομάδα πόλο στο ματς με την Γιουγκ.

Ο Ολυμπιακός παίζοντας εξαιρετική άμυνα επικράτησε στο Παπαστράτειο της Γιουγκ με 6-5 και έκανε καθοριστικό βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον όμιλο του Len Champions League.

Οι «ερυθρόλευκοι» οπαδοί στάθηκαν δίπλα στην ομάδα και με τη φωνή τους τη βοήθησαν να φτάσει σε μια πολύ σημαντική νίκη. Μάλιστα, εκτός από τους οπαδούς του Ολυμπιακού, στο Παπαστράτειο το βρέθηκαν επίσης αρκετοί Σέρβοι, οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα, οι οποίοι έχουν έρθει στην Αθήνα για το ποδοσφαιρικό παιχνίδι των δύο ομάδων το βράδυ της Τετάρτης στο Καραϊσκάκη για το Champions League.

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης με την Γιουνγκ έκανε ανάρτηση στα social media, με την οποία ευχαρίστησε τους οπαδούς του, αλλά και τους Σέρβους που βρέθηκαν στο Παπαστράτειο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

💪🏼🔴⚪👊🏼 Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη! / Хвала на подршци #osfp #olympiacos #olympiacossfp #waterpolo #waterpolomen #LENChampionsLeague #leneuropeanaquatics #gate7 #delije

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos Piraeus (@olympiacossfp) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ