Λευτέρης Αυγενάκης: «Συγχαρητήρια στους κουρσάρους της πισίνας»

Λευτέρης Αυγενάκης: «Συγχαρητήρια στους κουρσάρους της πισίνας»

Ο Λευτέρης Αυγενάκης συνεχάρη την Εθνική ομάδα Νέων του πόλο για την κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου παγκόσμιου τίτλου.

Η Εθνική ομάδα πόλο των Νέων έγραψε και πάλι ιστορία. Επιβλήθηκε με 6-4 στον τελικό της Σερβίας και παρέμεινε για δεύτερη σερί χρονιά στην κορυφή του κόσμου, παίζοντας τρομερή άμυνα και πανηγυρίζοντας μια ακόμα τεράστια επιτυχία.

Το μέλλον ανήκει σε αυτά τα παιδιά, που φυσικά παίρνουν τα εύσημα απ’ όλους τους Έλληνες. Μια «χρυσή» γενιά η οποία κάνει υπερήφανη τη χώρα και δείχνει ξανά πως το πόλο συμπεριλαμβάνεται στα αθλήματα που φέρνουν μεγάλες επιτυχίες στη χώρα μας.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, λίγο μετά το τέλος του τελικού, συνεχάρη την Εθνική ομάδα μέσω Twitter, αποκαλώντας τους «κουρσάρους της πισίνας». Συγκεκριμένα έγραψε:

Στην κορυφή του κόσμου, ακόμα μια φορά, το ελληνικό πόλο! «Χρυσή» η γενιά των Νέων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Κουβέιτ, αδιαμφισβήτητοι κουρσάροι της πισίνας. Θερμά συγχαρητήρια, χίλια μπράβο, σε αθλητές, προπονητές, παράγοντες.

https://twitter.com/l_avgenakis/status/1208061237243846656?s=20&fbclid=IwAR0oLKijcrO75Blu6upKlNaXAskA77dbHmxJMbaHiAQ4Cer3ShR-cSuPaOA

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ