Ολυμπιακός : «Όλη η χρονιά έμεινε χαραγμένη στο μυαλό μου» είπε η Ασημάκη

Ολυμπιακός : «Όλη η χρονιά έμεινε χαραγμένη στο μυαλό μου» είπε η Ασημάκη

Η φουνταριστή του Ολυμπιακού και αρχηγός της Εθνικής Γυναικών, Αλεξάνδρα Ασημάκη, μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ για το νέο έτος, έστειλε τις δικές της ευχές και χαρακτήρισε το 2017 ως μια πολύ σημαντική χρονιά.

Η φουνταριστή του Ολυμπιακού και αρχηγός της Εθνικής Γυναικών, Αλεξάνδρα Ασημάκη, μίλησε στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (ΚΟΕ) για τον νέο χρόνο, έστειλε τις ευχές της και έκανε μια αναδρομή στο 2017, το οποίο το χαρακτήρισε ως μια πολύ σημαντική χρονιά η οποία θα μείνει χαραγμένη στο μυαλό της.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε η 29χρονη πολίστρια:

«Εύχομαι σε όλο τον κόσμο Χρόνια Πολλά, με υγεία πάνω από όλα, πολλή αγάπη και να γίνουν τα όνειρα πραγματικότητα μέσα στο 2018», είπε αρχικά η Ασημάκη.

Για το τι ξεχώρισε από τη χρονιά που ολοκληρώνεται: «Όλη η χρονιά έμεινε χαραγμένη στο μυαλό μου, νομίζω πως κάθε χρόνο μαθαίνω κάτι νέο και κρατάω κάθε χρονιά με τα θετικά και τα αρνητικά της. Σίγουρα ήταν μια έντονη χρονιά και σε σωματειακό επίπεδο, όπου με τον Ολυμπιακό κατακτήσαμε το πρωτάθλημα και μάλιστα με συγκλονιστικό τρόπο, αφού ο τρόπος με τον οποίο κρίθηκε ο τίτλος ήταν μια εμπειρία που δεν έχω ξαναζήσει τόσα χρόνια, όσο και σε επίπεδο Εθνικής ομάδας, με την οποία μου έμεινε όλο το καλοκαίρι και η προσπάθεια που καταβάλαμε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Αισθάνομαι πως είμαστε μια οικογένεια, βρεθήκαμε μια ανάσα από την κατάκτηση ενός μεταλλίου αλλά και πάλι δεν θα το άλλαζα όλο αυτό με τίποτα, διότι η προσπάθεια δεν γίνεται να αλλάξει».

Για το τι περιμένει από το 2018: «Σαφώς θα ήθελα να εκπληρωθούν οι στόχοι μας και με την Εθνική ομάδα, που είναι κυρίως μια διάκριση και ένα μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, όσο και με το σωματείο μου, τον Ολυμπιακό. Πιστεύω πως οι δυνατότητες της Εθνικής Γυναικών αξίζουν ένα ετάλλιο και φέτος το θέλουμε πάρα πολύ».

Για το τι θα ζητούσε ως δώρο από το κράτος για τη νέα χρονιά: «Σίγουρα θα ήθελα περισσότερες πισίνες και καλύτερα κολυμβητήρια αλλά και πόρους, ώστε να πραγματοποιείται η σωστή προετοιμασία όλων των αθλητών του Υγρού Στίβου οι οποίοι παρά τις αντιξοότητες καταφέρνουν να κάνουν κάθε χρόνο την Ελλάδα περήφανη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ