Βλάχος: «Ήμασταν συγκεντρωμένοι και βγάλαμε διάθεση»

Βλάχος: «Ήμασταν συγκεντρωμένοι και βγάλαμε διάθεση»

Ο Θοδωρής Βλάχος απέδωσε στη συγκέντρωση που έδειξαν οι παίκτες της Εθνικής σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, την άνετη νίκη επί της Γεωργίας.

Η Εθνική  Πόλο Ανδρών επικράτησε 17-10 της Γεωργίας, σημειώνοντας την πρώτη της νίκη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της «γαλανόλευκης», Θοδωρής Βλάχος, μίλησε για την επιτυχία των παικτών του, τονίζοντας πως μπήκαν σωστά σε άμυνα και επίθεση, κρατώντας το ρυθμό τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Μπήκαμε έτσι όπως ακριβώς θέλαμε σε επίθεση και άμυνα, δεχόμενοι μόλις δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι και βγάλαμε διάθεση.

Ουσιαστικά, είχαμε «καθαρίσει» τη νίκη και ο αντίπαλος που κέρδισε πολλές αποβολές, είχε μετά μεγαλύτερο κίνητρο να σημειώσει κάποια γκολ.

Δεν βοήθησε και η χαλαρή ατμόσφαιρα στην πισίνα για να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό. Γενικά, όσο θέλαμε ήμασταν πάρα πολύ καλοί».

Για τη συνέχεια του τουρνουά, ο κ. Βλάχος τόνισε πως: «Θέλουμε το ίδιο πρόσωπο να δείξουμε και με τη Γαλλία, από την οποία είμαστε ανώτεροι και μετά να προετοιμαστούμε για το χιαστί παιχνίδι, πιθανότατα κόντρα στους Ολλανδούς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ