Βλάχος: «Πρέπει να είμαστε πολύ καλοί για να προκριθούμε στην 8άδα»

Βλάχος: «Πρέπει να είμαστε πολύ καλοί για να προκριθούμε στην 8άδα»

Ο προπονητής της Εθνικής ομάδας, Θόδωρος Βλάχος, τόνισε ότι από την απόδοση της Εθνική μας θα κριθεί η πρόκριση στην 8άδα του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Η Εθνική Ελλάδας επικράτησε με σκορ 12-10 της Γαλλίας και προκρίθηκε στη νοκ – άουτ φάση του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος, όπου θα αντιμετωπίσει την Ρουμανία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Θόδωρος Βλάχος:

«Περιμέναμε ότι οι Γάλλοι θα μας πίεζαν σήμερα, γιατί μετά το λάθος που έκαναν κόντρα στη Γεωργία, η νίκη γι’ αυτούς ήταν μονόδρομος. Εμείς βαθμολογικά ήμασταν αδιάφοροι, αλλά αγωνιστικά δεν πρέπει ποτέ να είμαστε αδιάφοροι και οφείλουμε να σεβόμαστε κάθε αντίπαλο. Έπρεπε, λοιπόν, να κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε και αυτό το ματς. Το σκορ στο τρίτο οκτάλεπτο νομίζω ότι οφείλεται ξεκάθαρα στις πολλές αποβολές που κέρδισε ο αντίπαλος. Δυστυχώς οι διαιτητές το συνηθίζουν αυτό, να σφυρίζουν δηλαδή πιο εύκολα για την ομάδα που κυνηγάει το σκορ.

Πιστεύω όμως ότι ελέγξαμε την κατάσταση, όταν μας πλησίασαν στο γκολ. Δεν υπάρχει κανένα άλλο θέμα. Το σημαντικό είναι ότι ξεκινήσαμε πολύ καλά για τρίτο στη σειρά παιχνίδι και στο τέλος βάλαμε τα πράγματα στη θέση τους και πήραμε τη νίκη που θέλαμε.

Όλοι περιμέναμε την Ολλανδία αλλά κακώς όπως αποδείχθηκε. Πιαστήκαμε κάπως αδιάβαστοι, αφού στον πρωταθλητισμό όλα μπορούν να συμβούν και πρέπει να περιμένουμε. Η Ρουμανία είναι καλή ομάδα, διαθέτει έναν από τους καλύτερους φουνταριστούς στην Ευρώπη και δεν θα έχει να χάσει τίποτα κόντρα σε μας. Πρέπει να είμαστε πολύ καλοί για να προκριθούμε, κανένα ματς δεν είναι εύκολο αλλά η πρόκριση εξαρτάται από τη δική μας απόδοση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ