Μορφέσης: «Η ομάδα μας βγάζει υγεία»

Μορφέσης: «Η ομάδα μας βγάζει υγεία»

Η Εθνική Γυναικών δεν τα κατάφερε κόντρα στην Ισπανία αλλά ο Γιώργος Μορφέσης κρατάει μόνο τα θετικά.

Τα θετικά στοιχεία από τις εμφανίσεις της Εθνικής γυναικών στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, κρατάει ο Γιώργος Μορφέσης, τονίζοντας ότι το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έχει επιστρέψει στο διεθνές στερέωμα αλλά χρειάζεται περισσότερη διάρκεια καλής απόδοσης στα ματς με τις κορυφαίες ομάδες, για να διεκδικήσει διακρίσεις.

Αναλυτικά:

«Πιστέψαμε και στα τρία δύσκολα ματς της διοργάνωσης, σε κάτι καλό. Η ομάδα μας έχει επιστρέψει, βγάζει μια υγεία και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Δεν αρκεί όμως να το κάνουμε αυτό για δυόμισι οκτάλεπτα, όπως έγινε και με την Ουγγαρία και με τη Ρωσία. Θεωρώ ότι είναι αποτέλεσμα κακών επιλογών και φυσικής κατάστασης. Θα πρέπει να βρούμε μετά το τέλος του τουρνουά, τι ακριβώς φταίει για να μπορέσουμε να έχουμε καλή απόδοση και στα τέσσερα οκτάλεπτα.

Εγώ γενικά είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των κοριτσιών αλλά όσο κοντά δείχνουμε ότι είμαστε με ομάδες σαν την Ισπανία που το καλοκαίρι ήταν δεύτερη στον κόσμο, αλλά τόσο μακριά είμαστε. Αυτό πρέπει να συνειδητοποιήσουμε. Εγώ θέλω να βλέπω μία ομάδα να μάχεται και είναι ευχάριστο που έχουν έρθει σε αυτή τη διοργάνωση, δύο τρία νέα κορίτσια που δείχνουν ότι μπορούν να προσφέρουν.Ο χρόνος λειτουργεί υπέρ της ομάδας όμως το πρόβλημα είναι οι συνεχείς υποχρεώσεις. Σε περίπου ένα μήνα έχουμε προολυμπιακό τουρνουά και οφείλουμε να παρουσιάσουμε μία ακόμη πιο βελτιωμένη εικόνα».

Αναφερόμενος στη συνέχεια της διοργάνωσης, ο ομοσπονδιακός τεχνικός τόνισε: «Θα κοιτάξουμε να κερδίσουμε τη Γαλλία από την οποία είμαστε ανώτεροι και μετά λογικά κόντρα στην Ιταλία, θα παλέψουμε για την πέμπτη θέση.Αυτή η ομάδα επειδή είναι καινούργια, θα πρέπει να δείχνει σε κάθε διοργάνωση, το καλύτερο της πρόσωπο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ