Βουλιαγμένη- Ολυμπιακός 8-10

Βουλιαγμένη- Ολυμπιακός 8-10

Αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στο Final-4 της Εuroleague πόλο γυναικών πήρε ο Ολυμπιακός που επιβλήθηκε με 10-8 της Βουλιαγμένης στην πρώτη μονομαχία των δύο ομάδων.

Με δύο γκολ στο τέλος της τέταρτης περιόδου, ο Ολυμπιακός επικράτησε 10-8 του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης, στον πρώτο προημιτελικό της Euroleague γυναικών, παίρνοντας έτσι προβάδισμα για το Final- 4 του θεσμού.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι σε όλη τη διάρκεια, με την Βουλιαγμένη να παρουσιάζεται ιδιαίτερα ανταγωνιστική. Οι παίκτριες της Αλεξίας Καμμένου βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με 3-2 στο πρώτο δεκάλεπτο.

Το ίδιο ανταγωνιστική παρουσιάστηκε η ομάδα των Νοτίων προαστίων και στην δεύτερη περίοδο καταφέρνοντας να παραμείνει μπροστά στο σκορ με 5-4.

Η τρίτη περίοδος όμως ανήκε στον Ολυμπιακό, αφού οι παίκτριες του Χάρη Παυλίδη έπαιξαν πολύ καλή άμυνα κρατώντας τον ΝΟΒ στο 1 γκολ, κάτι που έδωσε το προβάδισμα στις ερυθρόλευκες με 7-6 στο τέλος του οκταλέπτου.

Στην τέταρτη περίοδο η Βουλιαγμένη ισοφάρισε σε 7-7 και μάλιστα έφτασε στο 8-7, όμως οι Πειραιώτες με ένα επιθετικό ξέσπασμα και σερί 3-0, έκλεψαν τη νίκη και ένα τεράστιο διπλό στην προσπάθεια πρόκρισης σε ένα ακόμη Final-4.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 2-2, 1-3, 2-3

ΝΟ Βουλιαγμένης (Αλεξία Καμμένου): Κοτσιώνη, Πρωτοπαπά 2, Τσιμάρα Ευδ., Ελληνιάδη 1, Γιαννοπούλου 1, Ξενάκη, Νίνου Ειρ. 2, Πάτρα Μ. 1, Κώτσια, Διαμαντοπούλου Β., Κοντονή 1, Καλαϊτζή, Μαυρωτά Λ.

Ολυμπιακος (Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου Χ., Πλευρίτου Ελ. 2, Μπενέκου Αλκ., Ελευθεριάδου, Κρίστμας 4, Αβραμίδου 1, Ασημάκη 1, Πλευρίτου Μ. 1, Κανετίδου, Πλευρίτου Β. 1, Τσουκαλά, Μυριοκεφαλιτάκη, Σταματοπούλου

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ