Σπαντάου-Ολυμπιακός 7-11

Σπαντάου-Ολυμπιακός 7-11

Ο Ολυμπιακός επικράτησε της Σπαντάου 11-7 στη Γερμανία για την 10η αγωνιστική του LEN Champions League και παρέμεινε στην 3η θέση της βαθμολογίας του ομίλου του.

Ο Ολυμπιακός πέτυχε την πρώτη του νίκη μέσα στο 2020 στο Champions League, καθώς επικράτησε 11-7 της Σπαντάου στη Γερμανία για τη 10η αγωνιστική των ομίλων.

Οι «ερυθρόλευκοι» άφησαν πίσω τους τις ήττες από Γιουγκ και Μπαρτσελονέτα και επέστρεψαν στις καλές εμφανίσεις και νίκες. Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, ο Ολυμπιακός παραμένει στην 3η θέση με 22 βαθμούς και είναι στο -2 από την πρωτοπόρο Γιουγκ στον Α’ όμιλο.

Η καθοριστική στιγμή στην αναμέτρηση ήταν όταν ο Ολυμπιακός έκανε σερί 3-0 όσο το σκορ βρισκόταν στο 3-3. Το προβάδισμα 3 τερμάτων που πήρε η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου, ήταν αρκετό για να «κλειδώσει» τη νίκη της ελληνικής ομάδας.

Η επόμενη αναμέτρηση των Πειραιωτών θα διεξαχθεί στις 11 Απριλίου με την Ζόλνοκ στο Παπαστράτειο.

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 1-3, 2-2,2-3

Τα στατιστικά του αγώνα:

ΣΠΑΝΤΑΟΥ: Μπάκσα, Σουντάντιερ, Γκιλέν, Τσουκ , Κχόλοντ 3, Ζούενγκλινγκ, Στρέλεζκι 3, Ντέντοβιτς 1 , Σταμ, Ρέιμπελ, Ρέστοβιτς, Πιέσιβατς, Τομ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ζερδεβάς, Μυλωνάκης, Σκουμπάκης, Γενηδουνιάς 1 , Γιόκοβιτς 1, Μπουλιούμπασιτς 1 , Δερβίσης, Κάκαρης 2, Μουρίκης, Γούνας 1, Αργυρόπουλος 2 , Μίτροβιτς 3, Ζιβογίνοβιτς

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ