Σαν σήμερα: Το πρώτο ευρωπαϊκό για τη γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού (vid)

Σαν σήμερα: Το πρώτο ευρωπαϊκό για τη γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού (vid)

Οι Ερυθρόλευκες στις 5/4/2014 είχαν κερδίσει στον τελικό του LEN Trophy την γηπεδούχο Φιρένσε με 10-9 και είχαν κατακτήσει τον τίτλο.

Τον πρώτο του ευρωπαϊκό τίτλο στο πόλο γυναικών πανηγύρισε σαν σήμερα πριν από 6 χρόνια ο Ολυμπιακός.

Οι Ερυθρόλευκες στις 5/4/2014 είχαν κερδίσει στον τελικό του LEN Trophy την γηπεδούχο Φιρένσε με 10-9 και είχαν κατακτήσει τον τίτλο. Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός έκανε ανάρτηση στα social media για τον θρίαμβο των γυναικών και συνόδευσε το βίντεο με το παρακάτω κείμενο:

«Ιστορία έγραψε η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού, στις 5 Απριλίου 2014, στην Φλωρεντία. Κατέκτησε τον πρώτο ευρωπαϊκό της τίτλο, αφού στον ημιτελικό νίκησε την Κίνεφ Κίρισι με 8-5 Και στον τελικό επικράτησε με 10-9 της γηπεδούχου Φιρένσε, με γκολ της Νοξ, λίγα δευτερόλεπτα πριν την λήξη του αγώνα, φέρνοντας έτσι το LEN Trophy στον Πειραιά», έγραψαν χαρακτηριστικά.

 

View this post on Instagram

 

LEN Trophy ‍♀️ Ιστορία έγραψε η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού, στις 5 Απριλίου 2014, στην Φλωρεντία. Κατέκτησε τον πρώτο ευρωπαϊκό της τίτλο, αφού στον ημιτελικό νίκησε την Κίνεφ Κίρισι με 8-5 και στον τελικό επικράτησε με 10-9 της γηπεδούχου Φιρένσε, με γκολ της Νοξ, λίγα δευτερόλεπτα πριν την λήξη του αγώνα, φέρνοντας έτσι το LEN Trophy στον Πειραιά. ⚪ #osfp #olympiacos #olympiacossfp #waterpolo #waterpolowomen #LENTrophy #Winners

A post shared by Olympiacos Piraeus (@olympiacossfp) on

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ