Εθνικός – Παλαιό Φάληρο 10-9

Εθνικός – Παλαιό Φάληρο 10-9

Ο Εθνικός ήταν ο νικητής στο εντός έδρας ματς κόντρα στο Παλαιό Φάληρο με 10-9 για την 3η αγωνιστική της Α1 Ανδρών.

Ο Εθνικός ήταν ο νικητής στο εντός έδρας ματς κόντρα στο Παλαιό Φάληρο με 10-9 για την 3η αγωνιστική της Α1 Ανδρών. Το παιχνίδι που εξελίχθηκε σε ντέρμπι, είχε ως πρωταγωνιστή τον Φώσκολο που πέτυχε τέσσερα γκολ. Τη νίκη σφράγισε ο Παπαδόγκωνας με τέρμα, 1′ 23″ πριν από το τέλος της αναμέτρησης.

Ο Εθνικός μπήκε δυνατά στο ματς και προηγήθηκε με 3-0. Η ομάδα του Παλαιού Φαλήρου, παρ’ όλα αυτά, μπόρεσε να βρει λύσεις κι έτσι το πρώτο οκτάλεπτο ολοκληρώθηκε με τους γηπεδούχους στο +2 (3-1).

Το Παλαιό Φάληρο συνέχισε να παίζει άσχημα στην επίθεση με παίκτη παραπάνω κι η ζώνη του Εθνικού δημιούργησε πολλά προβλήματα. Έτσι, λοιπόν, οι γηπεδούχοι εκλεισαν το δεύτερο οκτάλεπτο μπροστά στο σκορ με «αέρα» τριών τερμάτων (6-3).

Στο τρίτο οκτάλεπτο, όμως, το Παλαιό Φάληρο ανασυντάχθηκε και χάρη σε δύο διαδοχικά γκολ του Λιαπάκη κι ένα του Αλαφραγκή μείωσε στο γκολ (7-6). Κατά την τελευταία περίοδο, το παιχνίδι έγινε ντέρμπι αφού ο Θεοδωρόπουλος ισοφάρισε σε 8-8. Στη συνέχεια, ο Μπεριστιάνος έδωσε το προβάδισμα εκ νέου στον Εθνικό αλλά ο Γαρδίκας έφερα πάλι το ματς στα ίσα (9-9). Ο Παπαδόγκωνας, 1′ 23″ πριν από την εκπνοή της αναμέτρησης, σφράγισε τη νίκη για τους γηπεδούχους.

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 3-2, 1-3, 3-3.
Τα γκολ: Καρούντζος 2, Θαλασσινός, Φώσκολος 4, Μπεριστιάνος 2, Παπαδόγκωνας / Αθανασίου, Τρούλος, Θεοδωρόπουλος 2, Λιαπάκης 2, Αλαφραγκής, Γαρδίκας 2.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ