Τέλος η σεζόν στην Ουγγαρία, διαλύθηκε η ομάδα του Βλαχόπουλου

Τέλος η σεζόν στην Ουγγαρία, διαλύθηκε η ομάδα του Βλαχόπουλου

Το πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης στην Ουγγαρία δεν πρόκειται να ολοκληρωθεί, καθώς η ομοσπονδία της χώρας ανακοίνωσε την πρόωρη λήξη της περιόδου, λόγω του κορωνοϊού. Ελεύθερος από την Έγκερ ο Βλαχόπουλος.

Την πρόωρη λήξη της σεζόν, χωρίς την ανάδειξη πρωταθλητών, αποφάσισε η ουγγρική ομοσπονδία υδατοσφαίρισης, καθώς τα πρωταθλήματα έχουν διακοπεί από τα μέσα Μαρτίου εξαιτίας της πανδημίας. Είναι η τέταρτη χώρα, η οποία καταλήγει σε μία τέτοια απόφαση, μετά την Ισπανία, τη Γαλλία και την Ιταλία, ενώ, στον αντίποδα, η Κροατία έχει αποφασίσει να διεξαχθούν τα πλέι-οφ.

Υπενθυμίζεται ότι στο ουγγρικό πρωτάθλημα αγωνίζονται συνολικά τέσσερις Έλληνες πολίστες: ο Γιάννης Φουντούλης στη Φερεντσβάρος, ο Άγγελος Βλαχόπουλος στην Έγκερ, ο Άγγελος Φώσκολος στη Ζέγκεντ και ο Θανάσης Χρυσοσπάθης στη Ζέντεσι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η επόμενη ημέρα του ουγγρικού πρωταθλήματος (που τα τελευταία χρόνια είχε εξελιχθεί στο πλέον ανταγωνιστικό της Ευρώπης) είναι άγνωστη. Ήδη η Έγκερ ουσιαστικά διαλύθηκε και οι παίκτες της έμειναν ελεύθεροι, συμπεριλαμβανομένου του Βλαχόπουλου, ενώ από την Όρβοσι που φέτος πριν τη διακοπή διεκδικούσε πρωτάθλημα και Champions League, αποχώρησε ο βασικός χορηγός, ο οποίος θα χρηματοδοτήσει από του χρόνου την ιστορική Βάσας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ