Βλάχος: «Έχεις δύναμή σου, Ολυμπιακέ…» (pic)

Βλάχος: «Έχεις δύναμή σου, Ολυμπιακέ…» (pic)

Ο προπονητής της ανδρικής ομάδας πόλο έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο του Ολυμπιακού, ενόψει της έναρξης της διάθεσης των Καρτών Μελών και Φιλάθλου.

Η οικογένεια του Ολυμπιακού είναι ενωμένη και όλοι μαζί προχωρούν με στόχο νέες επιτυχίες και ακόμα περισσότερα τρόπαια σε εγχώριες, αλλά και διεθνείς διοργανώσεις. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει ο Ερασιτέχνης να είναι δυνατός.

Θα πρέπει ο κόσμος να στηρίξει τη νέα προσπάθεια που θα γίνει ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, αγοράζοντας Κάρτες Μελών και Κάρτες Φιλάθλου, οι οποίες όπως ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, θα τεθούν στη διάθεση των «ερυθρόλευκων» οπαδών από την ερχόμενη Δευτέρα (1/6).

Ο προπονητής της ανδρικής ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος, με ανάρτησή του στα social media έστειλε μήνυμα ενότητας και κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει τις ομάδες του Ερασιτέχνη.

Συγκεκριμένα, ο Ελληνας κόουτς έκανε αναπαραγωγή την ανάρτηση του Ερασιτέχνη για τις Κάρτες Μελών και Φιλάθλου και τη συνόδευσε με την παρακάτω φράση: «Έχεις δύναμή σου, Ολυμπιακέ… Τον πύρινό σου κόσμο».

Δείτε το ποστάρισμα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ