Βλάχος: «Είμαστε μία ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος»

Βλάχος: «Είμαστε μία ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τη Βουλιαγμένη και για το γεγονός ότι οι Ερυθρόλευκοι είναι κοντά στο 34ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους.

Ο Ολυμπιακός έκανε εύκολο το βράδυ του απέναντι στη Βουλιαγμένη, επικρατώντας με 12-3 στο Παπαστράτειο και χρειάζεται ένα βαθμό σε τρία ματς για να κατακτήσει το 8ο σερί πρωτάθλημα και 34ο στην ιστορία του.

Μετά το ματς, ο προπονητής των Ερυθρόλευκων, Θοδωρής Βλάχος ανέφερε: «Παιχνίδι ξανά, μετά από 3,5 μήνες και το περιμέναμε πως και πως. Δείξαμε ότι είχαμε πολύ όρεξη και ότι ξαναβρήκαμε ένα καλό ρυθμό. Το παράπονο που μένει είναι ότι δεν ξέρουμε που θα μπορούσε να φτάσει αυτή η ομάδα και φέτος και μιλάω για την Ευρώπη. Αυτό είναι το κρίμα αλλά αυτό ισχύει για όλες τις ευρωπαϊκές ομάδας που θα διεκδικούσαν κάτι. Σημασία έχει σήμερα, ότι είμαστε μια ανάσα από το 8ο συνεχόμενο πρωτάθλημα, για το οποίο χρειαζόμαστε ένα βαθμό για να το κατακτήσουμε και αυτό είναι το σημαντικό. Στα τρία επόμενα παιχνίδια στα οποία είμαστε το αδιαφιλονίκητο φαβορί, με Εθνικό, Πανιώνιο και Γλυφάδα, θα πανηγυρίσουμε ένα ακόμα τίτλο. Ένα τίτλο που τον αξίζουν και οι αθλητές και η ομάδα αυτή αλλά και ο κόσμος που όλο το χρόνο ήταν εδώ, ό,τι παιχνίδι και να παίζαμε. Είτε ευρωπαϊκό είτε για το ελληνικό πρωτάθλημα, ο κόσμος ήταν εδώ, μας στήριζε και μας απολάμβανε».

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Μουρίκης δήλωσε μετά το ματς στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που παίξαμε πάλι, μετά από πολύμηνη διακοπή. Νομίζω ότι εμφανιστήκαμε πάρα πολύ σοβαροί στον αγώνα και η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα σε εμάς και τη Βουλιαγμένη, φάνηκε. Βγάλαμε στο νερό κάποια καλά στοιχεία κατά διαστήματα, δείξαμε όρεξη και έχουμε ακόμα τρία παιχνίδια στα οποία θέλουμε να εξασφαλίσουμε το πρωτάθλημα. Είναι ο μοναδικός στόχος ουσιαστικά που μας έχει απομείνει και αυτό θα κάνουμε. Στόχος του Ολυμπιακού είναι να κερδίζουμε σε κάθε παιχνίδι και στα επόμενα ματς θα κοιτάξουμε να δείξουμε ακόμα καλύτερο πρόσωπο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ