Α1 Πόλο Ανδρών : Πρωταθλητής και αήττητος ο Ολυμπιακός

Α1 Πόλο Ανδρών : Πρωταθλητής και αήττητος ο Ολυμπιακός

Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν τη σεζόν για την Α1 Πόλο Ανδρών και κατέκτησαν αήττητοι το πρωτάθλημα.

Ο Ολυμπιακός είχε εξασφαλίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 Πόλο Ανδρών εδώ και δύο αγωνιστικές. Το βράδυ της Τρίτης (7/7) ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του για τη φετινή σεζόν μένοντας αήττητος.

Οι «ερυθρόλευκοι» φιλοξενήθηκαν από την ομάδα της Γλυφάδας στο πλαίσιο της 22ης και τελευταίας αγωνιστικής και επικράτησαν με 19-5 φτάνοντας τους 64 βαθμούς και τερματίζοντας τη σεζόν με 21 νίκες και 1 ισοπαλία σε 22 παιχνίδια.

Με αυτή τη νίκη, η ομάδα του Θόδωρου Βλάχου κατέκτησε το 8ο συνεχόμενο πρωτάθλημα και το 34ο συνολικά στην ιστορία του συλλόγου. Σε όλα τα παιχνίδια, έβαλε 376 γκολ και δέχθηκε 123.

Τα οχτάλεπτα: 2-7, 1-3, 0-5, 2-4.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Δημήτρης Μάζης): Σύρμας, Τζελάκης, Παπούκας, Μαυρωτάς, Πουρός, Περόπουλος 1, Μπραϊμης 1, Φωτεινάκης, Χατζηγούλας 2, Κότσκαρ 1, Νιαρχάκος, Αλβέρτης, Ηλιόπουλος, Γαλάνης, Λεμπέσης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Μυλωνάκης 3, Σκουμπάκης 3, Γενηδουνιάς 1, Γιόκοβιτς, Δερβίσης 2, Κάκαρης 1, Μουρίκης 3, Γούνας 1, Αργυρόπουλος, Μίτροβιτς 1, Δαλμάρας, Ιπ. Χαλυβόπουλος 1, Α. Χαλυβόπουλος 3

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ