Δερβίσης : «Μόνο στον Ολυμπιακό μπορείς να ζήσεις τέτοιες στιγμές»

Δερβίσης : «Μόνο στον Ολυμπιακό μπορείς να ζήσεις τέτοιες στιγμές»

Ο διεθνής άσος του Ολυμπιακού μίλησε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά και για την αποθέωση που γνώρισαν οι Ερυθρόλευκοι από τον κόσμο του συλλόγου.

Η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού κατέκτησε αήττητη το πρωτάθλημα και απέδειξε περίτρανα για μια ακόμα χρονιά ότι δεν έχει αντίπαλο στην Ελλάδα.

Ο Γιώργος Δερβίσης μίλησε στο «Κανάλι Ενα» του Δήμου Πειραιά για την κατάκτηση του τίτλου, αλλά και για την αποθέωση που γνώρισε ο ίδιος και οι συμπαίκτες από τον κόσμο του Ολυμπιακού, τονίζοντας ότι μόνο στην ομάδα του μεγάλου λιμανιού μπορεί κάποιος να ζήσει τέτοιες στιγμές.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό «Κανάλι Ένα 90.4 Fm»:

«Στο δικό μας άθλημα αυτές τις στιγμές μπορείς να τις ζήσεις μόνο εάν είσαι παίκτης του Ολυμπιακού. Μόνο ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει αυτή τη δυναμική,  να ακολουθεί και να είναι δίπλα στις ομάδες όλων των αθλημάτων που καλλιεργεί ο σύλλογος. Κάτι παρόμοιο είχε γίνει και όταν επιστρέψαμε από τη Γένοβα με το τρόπαιο του Τσάμπιονς Λιγκ. Τότε μάλιστα είχα ανατριχιάσει γιατί θυμήθηκα τον εαυτό μου στην άλλη πλευρά, σε αυτή του κόσμου και να πανηγυρίζω στη φιέστα στο Δημοτικό Θέατρο για την κατάκτηση του 7ου συνεχόμενου τίτλου της ποδοσφαιρικής ομάδας το 2003».

Ο Ελληνας περιφερειακός τόνισε πως η ομάδα ήταν έτοιμη εφέτος να ξαναδιεκδικήσει το Τσάμπιονς Λιγκ και στάθηκε στην αδιάκοπη στήριξη των φιλάθλων στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό με την ιδιότητα των ενεργών Μελών και του προγράμματος της Κάρτας Φιλάθλου:  «Δεν πρέπει να ξεχνάμε τι λέει ο ύμνος της ομάδας: “…έχεις δυναμή σου, Ολυμπιακέ,  τον πυρινό σου κόσμο…”. Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι η δύναμή του και το έχει αποδεικνύει αυτό συνεχώς. Ειδικότερα στο παρελθόν όταν ο Ερασιτέχνης είχε αντιμετωπίσει σοβαρά οικονομικά προβλήματα οι φίλαθλοι ήταν αυτοί που βοήθησαν να εξυγιανθεί  οικονομικά ο σύλλογος. Οπως οι οπαδοί μας θέλουν να πρωταγωνιστούν όλες οι ομάδες σε όλα τα σπορ και να είναι παντού πρώτες, έτσι και οι ομάδες έχουν ανάγκη τη συνδρομή των Μελών και της Κάρτας Φιλάθλους για να παραμείνουν δυνατές».

Ακούστε ΕΔΩ ολόκληρη τη συνέντευξη του Δερβίση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ