Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Και η νύχτα είναι μεγάλη...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Εκπονήθηκε η μελέτη για κατασκευή διαδρομών στίβου στη Θεσσαλονίκη (pics)

Λίγους μήνες μετά την επίσκεψη του Λευτέρη Αυγενάκη στη Θεσσαλονίκη, εκπονήθηκε η μελέτη και πλέον η κατασκευή διαδρομών στίβου (ταρτάν) στην Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης βρίσκεται στην τελική ευθεία.

Εκπονήθηκε η μελέτη για κατασκευή διαδρομών στίβου στη Θεσσαλονίκη (pics) | to10.gr

Λίγους μήνες μετά την επίσκεψη του Λευτέρη Αυγενάκη στη Θεσσαλονίκη, εκπονήθηκε η μελέτη και πλέον η κατασκευή διαδρομών στίβου (ταρτάν) στην Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης βρίσκεται στην τελική ευθεία. Το εκτιμώμενο κόστος ανέρχεται στις 928 χιλιάδες ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δείτε τη σχετική ανακοίνωση των Εθνικών Αθλητικών Κέντρων Θεσσαλονίκης (Ε.Α.Κ.Θ.):

Η έλευση του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης στη Θεσσαλονίκη τον περασμένο Οκτώβριο σηματοδότησε λύσεις για την διαρκή αναβάθμιση των εγκαταστάσεων των Ε.Α.Κ.Θ.

Άμεσα ανταποκρίθηκε η Διοίκηση του Δήμου Παύλου Μελά και εκπόνησε μελέτη για κατασκευή διαδρομών στίβου (ταρτάν) στο Στάδιο Σταυρούπολης με συνολικό υπολογισμένο κόστος 928.000,00 ευρώ , η οποία παραδόθηκε από τον Δήμαρχο κ. Δημήτριο Δεμουρτζίδη στον Πρόεδρο των Ε.Α.Κ.Θ. κ. Τριαντάφυλλο Πέτρογλου.

Έπεται η έγκριση της μελέτης από τις τεχνικές υπηρεσίες της Γ.Γ.Α. για να προχωρήσει στη φάση υλοποίησης.

Η Διοίκηση των Ε.Α.Κ.Θ. αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει την Διοίκηση του Δήμου Παύλου Μελά και ιδιαίτερα τον Δήμαρχο κ. Δημήτριο Δεμουρτζίδη για την συνδρομή και την παραγωγική συνεργασία.

Η έλευση του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης στη Θεσσαλονίκη τον περασμένο Οκτώβριο σηματοδότησε λύσεις για…

Δημοσιεύτηκε από ΕΑΚΘ – Εθνικά Αθλητικά Κέντρα Θεσσαλονίκης στις Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2021

Latest News

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από