«Απών» και από το Όσλο ο Τζέικομπς

«Απών» και από το Όσλο ο Τζέικομπς

Ο τραυματισμός που ταλαιπωρεί τον Ιταλό Ολυμπιονίκη, Μαρσέλ Τζέικομπς, τον υποχρεώνει να απουσιάσει και από το μίτινγκ που θα γίνει στο Όσλο.

Ακόμη ένα μίτινγκ της σειράς Diamond League, θα χάσει ο Μαρσέλ Τζέικομπς. Ο Ιταλός Ολυμπιονίκης στα 100μ και στα 4χ100μ ταλαιπωρείται από τραυματισμό και δεν είναι σε θέση να αγωνισθεί, καθώς ακολουθεί, ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας.

Ο Τζέικομπς, υποφέρει από μυϊκά προβλήματα μετά από τον τραυματισμό που υπέστη στο μίτινγκ της ιταλικής πόλης, Σαβόνα, που έγινε στις 18 Μαΐου, με αποτέλεσμα να απουσιάσει και από το μίτινγκ του Γιουτζίν, στο Ορεγκον.

Η ιταλική ομοσπονδία, ανακοίνωσε ότι ο Τζέικομπς θα απουσιάσει και από την διοργάνωση του Οσλο, που θα γίνει στην 16 Ιουνίου, ενώ ο Ιταλός δρομέας, δεν θα λάβει μέρος, ούτε στο μίτινγκ της Ρώμης, στις 9 Ιουνίου.

«Πρέπει να παραλείψω τους επόμενους δύο αγώνες στην Ρώμη και στο Οσλο», έγραψε σε ανάρτηση του στο Twitter, ο Τζέικομπς και πρόσθεσε: «Θα συνεχίσω με φυσικοθεραπεία και προπονήσεις χαμηλής έντασης για καλύτερη αποκατάσταση, ενόψει του παγκοσμίου πρωταθλήματος στο Γιουτζίν τον Ιούλιο (σ.σ. 15-24/7)».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ