Καραλής: «Μετά τη βροχή έρχεται πάντα η λιακάδα» (pic)

Καραλής: «Μετά τη βροχή έρχεται πάντα η λιακάδα» (pic)

Ο Εμμανουήλ Καραλής δεν μπήκε στην 12αδα του επί κοντώ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, όμως έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας εν όψει της συνέχειας.

Ο Εμμανουήλ Καραλής δεν κατάφερε να μπει στην 12αδα του επί κοντώ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, καθώς έμεινε στα 5,50μ και πλέον στρέφει την προσοχή του στο Ευρωπαϊκό, κάτι το οποίο έδειξε και μέσα από ένα μήνυμα αισιοδοξίας που έστειλε μέσω μιας ανάρτησης στο instagram.

Διαβάστε επίσης: Μυθικός ο Ντουπλάντις: Πήρε το χρυσό με νέο παγκόσμιο ρεκόρ στο επί κοντώ

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Αυτό το άθλημα μπορεί να με κάνει τόσο τον πιο χαρούμενο όσο και τον πιο λυπημένο άνθρωπο στη ζωή. Αλλά όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα, με έμαθε να προχωρώ πάντα. Κατά τη διάρκεια του αγώνα είχα ένα ατύχημα και τραυμάτισα τον αγκώνα μου.

Η ιατρική ομάδα μου έδωσε το OK και έχω ήδη αρχίσει να προετοιμάζομαι για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, αλλά δυστυχώς θα πρέπει να ακυρώσω την επόμενη συμμετοχή μου μέχρι τότε, για να συνέλθω πλήρως.

Ξέρω ότι αυτός ο δρόμος που επέλεξα δεν είναι εύκολος και ξέρω ότι θα έχω περισσότερες ανατροπές παρά θριάμβους. Αλλά δεν χάνω την ελπίδα μου. Βαθιά μέσα μου ξέρω ότι όταν έρθει η ώρα θα ξεχάσω όλες τις αναποδιές! Μετά τη βροχή έρχεται πάντα η λιακάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ