Πεσιρίδου: «Έχασα πολλή προπόνηση, αλλά εκτίμησα τη ζωή»

Πεσιρίδου: «Έχασα πολλή προπόνηση, αλλά εκτίμησα τη ζωή»

Η Ελισάβετ Πεσιρίδου αναφέρθηκε στις δυσκολίες που πέρασε για να φτάσει στο Ευρωπαϊκό.

Στις δυσκολίες που πέρασε για να φτάσει εως το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα αναφέρθηκε η Ελισάβετ Περισίδου, μετά τον ημιτελικό στα 110μ εμπ.

«Έφυγα καλά, δεν ξέρω πώς τα καταφέρνω. Βρήκα ένα εμπόδιο κάπου στη μέση. Δεν έχασα τον ρυθμό μου αλλά βγήκα εκείνη τη στιγμή από την κούρσα. Είμαι ευχαριστημένη, δεν περίμενα ότι θα κάνω 13.19, ένιωσα ότι με πέρασαν απότομα. Παρ’ όλα αυτά μια χαρά», σχολίασε για τον αποκλεισμό της και πρόσθεσε:

Διαβάστε επίσης: Ο Βασιλιάς των κρίκων επέστρεψε στην κορυφή της Ευρώπης (vids)

«Ήταν η καλύτερη κούρσα, ήξερα ότι ήμουν στην πιο δύσκολη σειρά. Είμαι ευχαριστημένη, από χθες έδειξα ότι είμαι σε πολύ κατάσταση, πίστεψα ότι θα μπορέσω να κάνω κάτω από 13.10 πολύ εύκολα και θα το έγραφε αν δεν είχα “σκοτωθεί” εδώ πέρα. Έχω εκνευριστεί γιατί τα εμπόδιά τους είναι ξύλινα. Πώς βάζεις το ξύλινο εμπόδιο σε Ευρωπαϊκό; Δεν πειράζει. Για αυτό είναι τα εμπόδια. Κάποιες τα περνάνε, άλλες όχι. Αυτό είναι το αγώνισμα».

Όσο για τη δύσκολη προετοιμασία που έκανε για τη φετινή χρονιά είπε: «Μετά από αυτά που έχω περάσει τον χειμώνα, όχι απλά είμαι ευχαριστημένη, όχι απλά βρέθηκα σε εξαιρετική κατάσταση… έχασα πολλή προπόνηση αλλά εκτίμησα τη ζωή μετά από αυτό. Το απολαμβάνω. Είτε έτρεχα 13.00, είτε 14.20 εγώ το απόλαυσα και το έδειξα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ