
Ο Μίλτος Τεντόγλου κυριάρχησε στη Βουδαπέστη και το Ultimate Championships με άλμα στα 8,35 στη δεύτερη προσπάθεια.
Ο Μίλτος Τεντόγλου αναδείχτηκε ο μεγάλος νικητής στο Ultimate Championships της Βουδαπέστης. Ο Έλληνας αθλητής «πέταξε» στα 8,35μ στη δεύτερη προσπάθειά του.
Ο Μποζιντάρ Σαραμπογιούκοφ «άγχωσε» τον πρώτο Τεντόγλου στο τέλος καθώς έκανε ένα πολύ μεγάλο άλμα 8,34μ, αλλά τελικά έφτασε μόλις ένα εκατοστό μακριά από την ανατροπή.
Διαβάστε επίσης: Λάτσιο – Μίλαν 2-2: Μοιρασιά στη Ρώμη
Ο Βούλγαρος αθλητής έφτασε μόλις ένα εκατοστό μακριά από την επίδοση του 28χρονου Έλληνα αλλά ήταν αρκετό για τον περιορίσει στη δεύτερη θέση.
Στην πρώτη του προσπάθεια ο αθλητής του Γιώργου Πομάσκι, προσγειώθηκε στα 8.16μ. Στη δεύτερη ανέβηκε «απογειώθηκε» για το νικητήριο άλμα στα 8,35μ.
Η τρίτη προσπάθεια δεν ήταν εφάμιλλη της δεύτερης με τα 8,27μ να μην βελτιώνουν την επίδοση του Γρεβενιώτη άλτη. Η τέταρτη και τελευταία προσπάθεια ήταν ξανά στα 8,35μ όμως το άλμα βγήκε άκυρο από τους κριτές.
Κάπως έτσι ο Μίλτος Τεντόγλου υπερίσχυσε στον τελευταίο αγώνα του για το 2026 επιβεβαιώνοντας ότι είναι ο καλύτερος στο άλμα εις μήκος αυτή τη στιγμή
Η τελική κατάταξη:
1.Μίλτος Τεντόγλου (Ελλάδα) | 8.35μ (0.0)
2.Μποζιντάρ Σαραμπογιούκοφ (Βwrap) | 8.34μ (+0.8)
3.Σιμόν Εχάμερ (Ελβετία) | 8.07μ (+0.7)
4.Ανβάρ Ανβάροφ (Ουζμπεκιστάν) | 7.94μ (+1.4)
5.Τατζέι Γκέιλ (Τζαμάικα) | 7.90μ (-0.1)
6.Ζέρσον Μπαλντέ (Πορτογαλία) | 7.85μ (+0.4)
7.Ζανγκ Μινγκκούν (Κίνα) | 7.67μ (+0.4)
8.Λούκα Μπόσκοβιτς (Σερβία) | 7.66μ (-0.1)
Το νικητήριο άλμα του Μίλτου Τεντόγλου



















