Σεμένια: «Αυτό που κάνουν είναι παράνομο»

Σεμένια: «Αυτό που κάνουν είναι παράνομο»

Καμία πρόθεση να συμμορφωθεί με την απόφαση του CAS και να υποβληθεί σε θεραπεία δεν έχει η Κάστερ Σεμένια, όπως τόνισε χαρακτηριστικά η ίδια.

Την αντίθεσή της για την απόφαση του CAS, σύμφωνα με την οποία θα πρέπει να υποβληθεί σε θεραπεία για να μειώσει τα επίπεδα τεστοστερόνης στον οργανισμό της, εξέφρασε ο Κάστερ Σεμένια.

Η αθλήτρια από τη Νότια Αφρική μετά την εντυπωσιακή κούρσα που πραγματοποίησε στη Ντόχα, με χρόνο 1:54.99 (800μ.) τοποθετήθηκε επί του θέματος, κάνοντας σαφές πως δεν πρόκειται να συμμορφωθεί με την απόφαση του δικαστηρίου.

Μάλιστα όταν ρωτήθηκε για το αν θα υποβληθεί τελικά σε θεραπεία, η Σεμένια απάντησε με… εμφατικό τρόπο.

«Hell No» (όχι διάολε) ήταν τα πρώτα της λόγια για να προσθέσει:

«Αυτό που κάνουν είναι παράνομο. Αλλάζω αγωνίσματα για πλάκα γιατί είμαι τρελή αθλήτρια. Αλλά τα 800μ. είναι το αγώνισμά μου και αυτό θέλω να τρέχω. Αν θέλω να αλλάξω εγώ το αγώνισμά μου είναι κάτι άλλο. Όταν κάποιοι άλλοι θέλουν να με αλλάξουν όμως, είναι δικό τους πρόβλημα.

Μπορώ να τρέξω από 100μ., ως 5.000μ. Θα τρέχω όπου θέλω εγώ. Ο Θεός ξεκίνησε την καριέρα μου, αυτός και θα την σταματήσει. Δεν έχει σημασία το τι θα κάνω. Σημασία έχει ότι θα είμαι εδώ. Δεν πάω πουθενά…» τόνισε χαρακτηριστικά η αθλήτρια από τη Νότια Αφρική.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ