Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Ανατριχίλα
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Σοκάρουν οι μαρτυρίες για τον Κυτέα και τις ρατσιστικές επιθέσεις στον Καραλή

Στις ένορκες καταθέσεις που πήρε η δικαστική επιτροπή του ΣΕΓΑΣ σχετικά με την καταγγελία του Εμμανουήλ Καραλή για τις ρατσιστικές επιθέσεις του ομοσπονδιακού προπονητή Δημήτρη Κυτέα υπάρχουν αποκαλύψεις που σοκάρουν!

Σοκάρουν οι μαρτυρίες για τον Κυτέα και τις ρατσιστικές επιθέσεις στον Καραλή | to10.gr

Η υπόθεση της καταγγελίας του Εμμανουήλ Κάραλη στον Δημήτρη Κυτέα οδεύει προς το διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ, μετά την εισήγηση της δικαστικής επιτροπής της ομοσπονδίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι τέσσερις ένορκες καταθέσεις φαίνεται πως επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς του Έλληνα αθλητή για τις ρατσιστικές επιθέσεις εις βάρος του, από τον ομοσπονδιακό κόουτς Δημήτρη Κυτέα.

Μάλιστα τα όσα ειπώθηκαν σε βάρος του, σε ορισμένα σημεία σοκάρουν.

Θυμίζουμε πως ο πρωταθλητής στο άλμα επί κοντώ κατήγγειλε πως επανειλημμένως έχει πέσει θύμα ρατσιστικών σχολίων του ομοσπονδιακού προπονητή για το χρώμα του δέρματός του και τα όσα ισχυρίζεται, επιβεβαιώνονται και από μαρτυρίες συναθλητών του.

Στις καταθέσεις αυτές τονίζεται ότι ο Δημήτρης Κυτέας αποκαλεί πάντα με τον χαρακτηρισμό «ο μαύρος» τον Εμμανουήλ Καραλή, υπάρχουν άσχημοι χαρακτηρισμοί για τους γονείς του, ενώ γίνεται λόγος ακόμα για… βουντού, ώστε να κάνει κακό στους ανταγωνιστές του.

Οι μαρτυρίες αναφέρουν ακόμα πως ο προπονητής του Κώστα Φιλιππίδη έχει πει πως είναι προσβολή κάποιος να φωτογραφίζεται μαζί με τον Καραλή λόγω του χρώματός του και πως οι μαύροι είναι από τη φύση τους χαζοί!

Τα άνωθεν είναι μόνο ορισμένα από όσα φέρεται να έχει πει ο Δημήτρης Κυτέρας!

Πλέον, αναμένεται η τελική εισήγηση προς το διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ, το οποίο θα πάρει και την απόφαση για το μέλλον του προπονητή.

Latest News

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από