Προπονήθηκε με τον Κατσάνοφ ο Αγγελίνος! (pic)

Προπονήθηκε με τον Κατσάνοφ ο Αγγελίνος! (pic)

Ο επικεφαλής προπονητής της ακαδημίας τένις του Ολυμπιακού συναντήθηκε με τον Κάρεν Κατσάνοφ στην Βουλιαγμένη και αντάλλαξε μπαλιές με τον Ρώσο τενίστα.

Την ευκαιρία να συναντήσει από κοντά και να ανταλλάξει μερικές μπαλιές με τον Κάρεν Κατσάνοφ είχε ο Θοδωρής Αγγελίνος. Ο επικεφαλής προπονητής της ακαδημίας τένις του Ολυμπιακού συναντήθηκε με τον Ρώσο στην Βουλιαγμένη και μοιράστηκαν το ίδιο κορτ.

Ο Αγγελίνος, ο οποίος στην καριέρα του έφτασε μέχρι το Νο. 251 της παγκόσμιας κατάταξης, έκανε μάλιστα ανάρτηση στα social media και δήλωσε χαρούμενος που αντιμετώπισε, έστω και σε προπόνηση, έναν από τους κορυφαίους τενίστες στον κόσμο.

Ο υπεύθυνος της ακαδημίας τένις του Ολυμπιακού πόζαρε δίπλα στον Ρώσο τενίστα, που έχει έρθει στην Ελλάδα για διακοπές και συνόδευσε την ανάρτησή του με το παρακάτω μήνυμα: «Ηταν χαρά μου που μοιράστηκα το ίδιο κορτ με τον Κάρεν Κατσάνοφ και μάλιστα στην πόλη μου. Ηταν ωραίο συναίσθημα, που προπονήθηκα και πάλι σε υψηλό επίπεδο, μετά από αρκετό καιρό. Καλή επιτυχία στο υπόλοιπο κομμάτι της σεζόν», ανέφερε.

Ο Αγγελίνος ήταν ένας από τους κορυφαίους τενίστες της χώρας μας και έκανε σπουδαία καριέρα, παίζοντας σε πολύ μεγάλα τουρνουά σε όλο τον κόσμο. Ενας πολύ σπουδαίος τενίστας, που ενέπνευσε πολλά παιδιά να ασχοληθούν με το τένις στην Ελλάδα. Μάλιστα, συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως προπονητής στην ακαδημία του Ολυμπιακού, ενώ παράλληλα βρίσκεται δίπλα στην Μιχαέλα Λάκη. Το νέο μεγάλο αστέρι του ελληνικού τένις, που έχει όλα τα φόντα για να φτάσει στο κορυφαίο επίπεδο.

Δείτε την ανάρτησή του:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ