Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Τι να την κάνει την Επιτροπή Εφέσεων το ποδόσφαιρο; Εχει τον Μπαλτάκο, που είναι μύστης της νομικής επιστήμης.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΗΠΑ : Ακυρώθηκαν τα εθνικά πρωταθλήματα, στον αέρα το US Open 

Τα αυξανόμενα κρούσματα κορωνοϊου ανάγκασαν την USTA να ακυρώσει τα εθνικά πρωταθλήματα, ενώ στον… αέρα βρίσκεται και η διεξαγωγή του US Open.

ΗΠΑ : Ακυρώθηκαν τα εθνικά πρωταθλήματα, στον αέρα το US Open  | to10.gr

Οσο περνάει ο καιρός η κατάσταση στις ΗΠΑ χειροτερεύει αντί να καλυτερεύει, με τις αρχές να ανακοινώνουν καθημερινά εκατοντάδες κρούσματα κορωνοϊού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με αυτά τα δεδομένα είναι αδύνατο να διεξαχθούν τα εθνικά πρωταθλήματα των ΗΠΑ, τα οποία ήταν προγραμματισμένα να διεξαχθούν τον Αύγουστο, με την USTA να ανακοινώνει με κάθε επισημότητα την ακύρωσή τους. 

«Εξαιτίας της κατάστασης με τον Covid-19, η USTA ακύρωσε μια σειρά από εθνικά τουρνουά, που ήταν προγραμματισμένα να γίνουν τον Αύγουστο. Η απόφαση να ακυρωθούν τα τουρνουά πάρθηκε μετά από τη συμβουλή της ιατρικής ομάδας της USTA, για να διασφαλιστεί η υγεία και η ασφάλεια όλων όσων θα συμμετείχαν σε αυτά», αναφέρει η ανακοίνωση της αμερικανικής ομοσπονδίας.

Από τα μέσα μέχρι τα τέλη Αυγούστου είναι προγραμματισμένα να διεξαχθούν μια σειρά από τουρνουά των ATP και WTA στις ΗΠΑ, ενώ στις 31/8 έχει οριστεί η έναρξη του US Open. Οι άνθρωποι της USTA είναι αισιόδοξοι ότι θα πραγματοποιηθεί τελικά το Αμερικάνικο Οπεν, αλλά τη δεδομένη στιγμή τίποτα δεν είναι σίγουρο. 

Για να πραγματοποιηθεί η διοργάνωση θα πρέπει οι διοργανωτές να δημιουργήσουν ένα ασφαλές περιβάλλον, που θα ελέγχεται καθημερινά, επιβάλλοντας και στους παίκτες αρκετούς αυστηρούς περιορισμούς. Ολα λοιπόν είναι στον… αέρα και ουδείς γνωρίζει τι μέλλει γενέσθαι.