Μυθική Σάκκαρη, πέταξε εκτός τη Σερένα Γουίλιαμς (vid)

Μυθική Σάκκαρη, πέταξε εκτός τη Σερένα Γουίλιαμς (vid)

Η Μαρία Σάκκαρη πραγματοποίησε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις στην καριέρα της και απέκλεισε στους «16» του Western & Southern Open τη Σερένα Γουίλιαμς με 2-1 σετ.

Μια από τις μεγαλύτερες νίκες στην καριέρα της πέτυχε τα ξημερώματα της Τετάρτης (26/8) η Μαρία Σάκκαρη κόντρα στη Σερένα Γουίλιαμς με 2-1 για τα προημιτελικά του Western & Southern Open.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, παρότι έχασε το πρώτο σετ και βρέθηκε να χάνει 3-5 στα games στο δεύτερο, έκανε μια επική ανατροπή απέναντι στην Σερένα Γουΐλιαμς (No3) και με 2-1 σετ (5-7, 7-6, 6-1) και προκρίθηκε στους «8» του Western & Southern Open.

Ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι στο tie-break του β’ σετ βρέθηκε πίσω στα games με 1-4 και 4-5. Η 25χρονη πήρε τα επόμενα τρία games και με 7-5 έστειλε το ματς στο 3ο σετ, όπου με εντυπωσιακή εμφάνιση δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην Αμερικανίδα (6-1).

Αξίζει να σημειωθεί πως σήμερα μετά τα μεσάνυχτα θα αντιμετωπίσει την Τζοάνα Κόντα για μια θέση στα ημιτελικά. Η Σάκκαρη είχε επικρατήσει της Βρετανίδας πέρυσι το Μάιο στον τελικό του Ραμπάτ, στο μοναδικό Open που έχει κατακτήσει μέχρι σήμερα!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ