Άντι Μάρεϊ : «Θα ήθελα να δω τον Μέσι στην Premier League» (vid)

Άντι Μάρεϊ : «Θα ήθελα να δω τον Μέσι στην Premier League» (vid)

Το μέλλον του Μέσι στην Μπαρτσελόνα βρίσκεται στον... αέρα, με τον Άντι Μάρεϊ να θέλει να τον δει στα γήπεδα της Premier League.

Ο Λιονέλ Μέσι έριξε την… βόμβα της αποχώρησης από την Μπαρτσελόνα με τον ποδοσφαιρικό πλανήτη να κινείται στους ρυθμούς του Αργεντινού.

Ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο βρίσκεται ένα βήμα πριν την έξοδο από την Βαρκελώνη, με τις ενδιαφερόμενες ομάδες να κάνουν… ουρά.

Ο τενίστας, Άντι Μάρεϊ αναφέρθηκε στον Μέσι, με τοn Βρετανό να θέλει να δει τον Αργεντινό σούπερ σταρ στα γήπεδα της Premier League.

«Θα ήθελα να τον δω στην Premier League, για να είμαι ειλικρινής. Δεν με νοιάζει πού θα παίξει. Είμαι οπαδός της Άρσεναλ, αλλά δεν σκέφτομαι ότι θα παίξει εκεί. Θα ήθελα να τον δω να έρθει, θα ήταν φοβερό για το πρωτάθλημα. Ίσως θα έχω και την ευκαιρία να τον δω από κοντά μερικές φορές.

Τον είδα όταν ήταν αρκετά μικρότερος. Ζούσα στη Βαρκελώνη και τον είδα μια-δυο φορές από κοντά. Έχω ακούσει πολλούς να αναρωτιούνται αν θα τα κατάφερνε σε μια κρύα Τετάρτη στο Στόουκ και πάντα έλεγα ότι φυσικά θα τα κατάφερνε, διότι είναι ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών. Θα ήταν μια χαρά. Θα ήθελα να τον δω να το δείχνει αυτό σε κάποιους ανθρώπους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ