«Εκραξε» ξανά τον Τζόκοβιτς ο Κύργιος

«Εκραξε» ξανά τον Τζόκοβιτς ο Κύργιος

Ο ιδιόρρυθμος Νικ Κύργιος τόνισε ότι ο Τζόκοβιτς μπορεί να είναι αήττητος στο κορτ, αλλά εκτός γηπέδου ηττήθηκε αφού δεν κατάφερε να δείξει τις ηγετικές του ικανότητες.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς μπορεί να είναι αήττητος μέσα στο 2020, έχοντας πετύχει 20 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, αλλά σύμφωνα με τον Νικ Κύργιο εκτός των γηπέδων έχει ηττηθεί κατά κράτος, αφού δεν κατάφερε να δείξει τις ηγετικές του ικανότητες. «Οι περισσότεροι θα έλεγαν ότι έχει ηττηθεί έτσι κι αλλιώς», πρόσθεσε μεταξύ άλλων ο Ελληνοαυστραλός.

Αξίζει να σημειώσουμε πάντως ότι οι δύο τενίστες έχουν εδώ και χρόνια μεγάλη κόντρα, με τον Κύργιο συχνά πυκνά να «κράζει» τον Σέρβο. Οποτε βρίσκει ευκαιρία τα… χώνει στον Τζόκοβιτς, ο οποίος πάντως από την πλευρά του αποφεύγει να μπει σε διαμάχη με τον ιδιόρρυθμο Νικ.

«Είναι απίστευτος τενίστας. Ίσως ολοκληρώσει αήττητος το 2020, κανείς δεν μπορεί να του το πάρει αυτό. Δυστυχώς, όταν έπρεπε όμως να δείξει τις ηγετικές ικανότητες και την ταπεινότητά του, χάθηκε εντελώς. Οι περισσότεροι θα έλεγαν ότι έχει ηττηθεί έτσι κι αλλιώς», ανέφερε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ