Western & Southern Open : Αποσύρθηκε η Οσάκα, ο τίτλος στην Αζαρένκα

Western & Southern Open : Αποσύρθηκε η Οσάκα, ο τίτλος στην Αζαρένκα

Η Ναόμι Οσάκα δεν μπόρεσε να αγωνιστεί στον τελικό του Western & Southern Open με αποτέλεσμα ο τίτλος να πάει στη Βικτόρια Αζαρένκα.

Η Βικτόρια Αζαρένκα κατέκτησε τον τίτλο στο «Western & Southern Open» στο τουρνουά του Σινσινάτι χωρίς να χρειαστεί να παίξει στον τελικό ο οποίος ήταν προγραμματισμένος για το απόγευμα της Κυριακής (29/8, 18:00).

Αυτό έγινε καθώς η αντίπαλος της Αζαρένκα στον τελικό, Ναόμι Οσάκα, δεν μπόρεσε να παίξει λόγω προβλήματος τραυματισμού στον αριστερό της δικέφαλο και αποσύρθηκε.

Αυτός είναι ο 21ος τίτλος στην καριέρα της 31χρονης τενίστριας και ο πρώτος της μετά από το 2016. Σημειώνεται ότι πριν από το τουρνουά στη Νέα Υόρκη, αγνοούσε τη νίκη για έναν χρόνο αλλά φέτος είχε μια εξαιρετική εβδομάδα στους αγώνες της. Επίσης η Λευκορωσίδα θα ανέβει από το No59 της παγκόσμιας κατάταξης στο No35.

Από την πλευρά της, η Οσάκα τραυματίστηκε στον δικέφαλο στον χθεσινό (28/8) αγώνα με την Ελίζ Μέρτενς και δημιουργεί ανησυχία λίγες ημέρες πριν από την έναρξη του US Open (31/8).

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ