Η Σερένα αποθέωσε την Σάκκαρη!

Η Σερένα αποθέωσε την Σάκκαρη!

Η Μαρία Σάκκαρη κοίταξε στα μάτια την σπουδαία Σερένα και η Αμερικανίδα υποκλίθηκε στην Ελληνίδα τενίστρια για την εξαιρετική εμφάνιση που έκανε στο χθεσινό παιχνίδι.

Με το κεφάλι ψηλά αποχώρησε από το US Open η Μαρία Σάκκαρη.

Η Ελληνίδα τενίστρια τα έδωσε όλα απέναντι στην σπουδαία Σερένα Γουίλιαμς, έστειλε το παιχνίδι σε τρίτο σετ, αλλά στο τέλος λύγισε απέναντι στην Αμερικανίδα και ηττήθηκε με 2-1 σετ. Μια σπουδαία εμφάνιση, με την οποία η Μαρία απέδειξε περίτρανα για μια ακόμα φορά ότι ανήκει στην ελίτ του παγκοσμίου τένις. Μια εμφάνιση, που έκανε τη Σερένα να υποκλιθεί στην συμπατριώτισσά μας και να την αποθεώσει για τις ικανότητές της.

Υπενθυμίζουμε ότι η Μαρία πριν από λίγες εβδομάδες είχε κερδίσει τη Σερένα Γουίλιαμς και την είχε πετάξει εκτός από το τουρνουά του Σινσινάτι. «Την προηγούμενη φορά που παίξαμε, αισθανόμουν λίγο κουρασμένη και είχα και κράμπες αλλά αυτή τη φορά ένιωσα ότι η Μαρία έπαιξε πιο ολοκληρωμένα. Ένιωσα ότι έπαιξε καλύτερα. Είναι τόσο καλή και ανταγωνιστική», ανέφερε μεταξύ άλλων η Σερένα Γουίλιαμς για την Σάκκαρη.

Η Αμερικανίδα τα βρήκε σκούρα απέναντι στην Μαρία, αλλά στο τέλος κατάφερε να βγει νικήτρια. Ένα παιχνίδι που κράτησε δυόμιση ώρες, με την Ελληνίδα να τα δίνει όλα και να κοιτάει στα μάτια την κορυφαία τενίστρια των τελευταίων δεκαετιών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ