Με επική ανατροπή, ο Τιμ κατέκτησε το US Open

Με επική ανατροπή, ο Τιμ κατέκτησε το US Open

Ο τενίστας από την Αυστρία νίκησε τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ στο μεγάλο τελικό και κατέκτησε το US Open και το πρώτο major τουρνουά τένις στην καριέρα του.

Παρότι, βρισκόταν με την πλάτη στον τοίχο ο Ντομινίκ Τιμ κατάφερε να κατακτήσει το US Open. Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ προηγήθηκε με 2-0, αλλά ο Αυστριακός τενίστας έφτασε στην επική ανατροπή (2-6, 4-6, 6-4, 6-3, 7-6(6), πανηγυρίζοντας το πρώτο τουρνουά major στην καριέρα του. Παράλληλα, να σημειωθεί πως με αυτή την σπουδαία επικράτηση, ο Τιμ παρέμεινε αήττητος σε όλες τις μεταξύ του αναμετρήσεις με τον Ζβέρεφ.

Ο Ντομινίκ Τιμ είναι ο πρώτος Αυστριακός που κατακτά το US Open. Ο 27χρονος, μετά από τρεις χαμένους τελικούς Grand Slam (Roland Garros 2, Australian Open), έφτασε στην πηγή και ήπιε… νερό.

Με την κατάκτηση του US Open, ο Ντομινίκ Τιμ θα εισπράξει 3.000.000 δολάρια και θα κερδίσει και 2000 βαθμούς. Έτσι θα παραμείνει στην 3η θέση, αλλά μόλις στο -725 από τον 2ο Ναδάλ.

Όσον αφορά τον ηττημένο, Αλεξάντερ Ζβέρεφ, ο Γερμανός τενίστας θα μείνει στην 7η θέση της κατάταξης, εισπράττοντας 1.5 εκατ. δολάρια και 1.200 βαθμούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ