Τζόκοβιτς : «Δεν είναι η τελευταία ρακέτα που θα σπάσω…»

Τζόκοβιτς : «Δεν είναι η τελευταία ρακέτα που θα σπάσω…»

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς μίλησε για τη ρακέτα που έσπασε κατά τη διάρκεια της νίκης του με 6-3 4-6 6-3 επί του Ντομινίκ Κέπφερ στους προημιτελικούς του Ιταλικού Open και τόνισε ότι δεν ήταν η τελευταία που έσπασε.

Λιγότερο από δύο εβδομάδες μετά τον αποκλεισμό του από το US Open, και το επεισόδιο που είχε όταν πέταξε με δύναμη το μπαλάκι και αυτό κατέληξε στον λαιμό της επόπτριας γραμμής, η απογοήτευση του Νόβακ Τζόκοβιτς… εμφανίστηκε ξανά καθώς έσπασε τη ρακέτα του κατά τη διάρκεια της νίκης του 6-3 4-6 6-3 επί του Ντομινίκ Κέπφερ, χθες στους προημιτελικούς του Ιταλικού Open.

Ήταν στο έκτο game του δεύτερου σετ, όταν ο κορυφαίος Σέρβος έριξε με δύναμη τη ρακέτα του στο έδαφος.

«Λοιπόν, επιτρέψτε μου να σας πω ότι δεν είναι η πρώτη ούτε η τελευταία ρακέτα που θα σπάσω στην καριέρα μου», δήλωσε ο 33χρονος Τζόκοβιτς σε δημοσιογράφους. «Το έχω ξανακάνει, πιθανότατα θα το ξανακάνω. Δεν θέλω να το κάνω, αλλά συμβαίνει. Έτσι νομίζω ότι απελευθερώνω μερικές φορές τον θυμό μου.

Και σίγουρα δεν είναι το καλύτερο μήνυμα εκεί έξω, ειδικά για τους νέους παίκτες τένις που με κοιτάζουν. Δεν το ενθαρρύνω, σίγουρα. Αλλά, κοίτα, είμαστε όλοι άνθρωποι. Όλοι κάνουμε το καλύτερό μας. Υπήρχαν στιγμές και περίοδοι που δεν το κάνω αυτό, και υπάρχουν περίοδοι που το κάνω», είπε.

Στα ημιτελικά του Master τουρνουά της Ρώμης θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του, με τον Κάσπερ Ρουντ στα ημιτελικά μετά τη νίκη-έκπληξη του Νορβηγού επί του Ματέο Μπερετίνι με 4-6, 6-3, 7-6(5).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ