Αυστραλιανό Όπεν : Ο Έντμουντ σόκαρε τον Ντιμιτρόφ!

Αυστραλιανό Όπεν : Ο Έντμουντ σόκαρε τον Ντιμιτρόφ!

Ο Κάιλ Έντμουντ έπαιξε το τένις της ζωής του και κατάφερε να αποκλείσει με 3-1 σετ το Νο.3 της παγκόσμιας κατάταξης, Γκριγκό Ντιμιτρόφ και να προκριθεί στα ημιτελικά του Αυστραλιανού Όπεν!

Μπορεί ο Άντι Μάρει να απουσιάζει από το Αυστραλιανό Όπεν, αλλά η Μεγάλη Βρετανία φαίνεται πως βρήκε τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του Κάιλ Ένμουντ.

Ο 23χρονος τενίστας έκανε μια απίστευτη εμφάνιση και απέκλεισε το Νο.3 της παγκόσμιας κατάταξης Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ με 3-1 σετ (6-4, 3-6, 6-3, 6-4), καταφέρνοντας να προκριθεί στα ημιτελικά ενός Γκραντ Σλαμ για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη του Έντμουντ απέναντι σε αντίπαλο στο Top 10 της παγκόσμιας κατάταξης, ενώ με την πρόκριση του στα ημιτελικά ενός Γκραντ Σλαμ έγινε ο έκτος Βρετανός που πετυχαίνει ένα τέτοιο επίτευγμα μετά τους Άντι Μάρει (21 φορές), Τιμ Χένμαν (6 φορές), Ρότζερ Τέιλορ (3 φορές), Τζον Λόιντ (1 φορά) και Γρεγκ Ρουσέντσκι (1 φορά).

Παράλληλα, ο 23χρονος τενίστας θα μπει για πρώτη φορά στην καριέρα του στο Top 30 της παγκόσμιας κατάταξης και μάλιστα θα ξεπεράσει και τον Άντι Μάρει!

Τώρα ο Έντμουντ περιμένει την αναμέτρηση του Ράφα Ναδάλ με τον Μάριν Τσίλιτς για να μάθει τον αντίπαλο του στον ημιτελικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ