«Καρφιά» Περ για το πρωτόκολλο Covid

«Καρφιά» Περ για το πρωτόκολλο Covid

Ο Μπενουά Περ μίλησε με επιθετικό ύφος για Roland Garros και ATP λόγω των υγειονομικών πρωτοκόλλων ανάλογα με τη χώρα διεξαγωγής ενός τουρνουά.

Ο Μπενουά Περ αποσύρθηκε την Τετάρτη (23/9) από τον αγώνα με τον Κάσπερ Ρουντ στο πλαίσιο του Hamburg Open την ώρα που βρισκόταν πίσω με 6-4, 2-0.

Ο Γάλλος δήλωσε ότι οι διοργανωτές του τουρνουά του Αμβούργου του επέτρεψαν να αγωνιστεί παρά το γεγονός ότι είχε βρεθεί θετικός σε δύο τεστ κορωνοϊού πριν από το τουρνουά, ενώ είχε διαγνωστεί αρνητικός σε ένα ακόμη τεστ.

Μετά από τον αποκλεισμό του, ο Περ μίλησε με επιθετικό ύφος προς την ATP και το Roland Garros με αφορμή τα διαφορετικά υγειονομικά πρωτόκολλα που εφαρμόζονται ανάλογα με τη χώρα που αναλαμβάνει τη διεξαγωγή ενός τουρνουά.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Οι κανονισμοί είναι διαφορετικοί εδώ στη Γερμανία και θέλω να ευχαριστήσω τον γιατρό και το τουρνουά που με άφησαν να αγωνιστώ. Το μοναδικό αρνητικό τεστ ήταν χθες ωστόσο είχα δύο συνεχόμενα θετικά τις προηγούμενες ημέρες. Οι κανονισμοί είναι διαφορετικοί εδώ οπότε η ATP πρέπει να μας εξηγήσει τι ισχύει τελικά.

Στο Γαλλικό Όπεν κάποιοι βγήκαν αρνητικοί αλλά επειδή ο προπονητής τους ήταν θετικός, δεν τους επέτρεψαν να παίξουν. Εδώ στη Γερμανία είσαι θετικός και μπορείς να παίξεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ