Πρεμιέρα για Σάκκαρη στο Rolland Garros

Πρεμιέρα για Σάκκαρη στο Rolland Garros

Η Μαρία Σάκκαρη ρίχνεται στη «μάχη» του γαλλικού γκραν σλαμ σήμερα (12:00) όπου θα αντιμετωπίσει για τον πρώτο γύρο την Άλια Τομλιάνοβιτς.

Η Μαρία Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει για τον πρώτο γύρο του Rolland Garros την Άλια Τομλιάνοβιτς, με την αναμέτρηση να είναι αυτή που ανοίγει την αυλαία στο φημισμένο τουρνουά.

Η αντίπαλος της Έλληνίδας πρωταθλήτριας έχει μια ιδιαιτερότητα, καθώς είναι μια από τις καλύτερες φίλες της και θα κληθεί να την αποκλείσει.

H 27χρονη Αυστραλή είναι στο Νο.64 της παγκόσμιας κατάταξης, με τη Σάκκαρη να είναι φαβορί ούσα στο Νο. 24. Αξίζει να σημειωθεί πως στόχος της Σάκκαρη είναι να περάσει και τον τρίτο γύρο, όπως συνέβη και πριν λίγο καιρό στο Αυστραλιανό Όπεν και να ανέβει στην παγκόσμια κατάταξη ακόμα περισσότερο.

Οι δυο τους έχουν συναντηθεί άλλη μια φορά στο Μπολ πριν τρία χρόνια και η Σάκκαρη πανηγύρισε τη νίκη με 2-1 σετ. Στα υπόλοιπα ματς ξεχωρίζει η μεγάλη κόντρα του Άντι Μάρεϊ με τον Σταν Βαβρίνκα, αλλά και αναμέτρηση της Κόκο Γκοφ με την Τζο Κόντα.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς συνεχίζει την πορεία του στο Αμβούργο όπου θα παίξει σήμερα με τον Ρούμπλεφ στον τελικό, οπότε θα κάνει την πρεμιέρα του κόντρα στον Χάουμε Μουνάρ την Τρίτη (29/9).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ