Η Σάκκαρη κόντρα στη Ρακίμοβα για να καταρρίψει το ρεκόρ της

Η Σάκκαρη κόντρα στη Ρακίμοβα για να καταρρίψει το ρεκόρ της

Η Μαρία Σάκκαρη κοντράρεται σήμερα στο Roland Garros με την Καμίλα Ρακίμοβα και με πρόκριση θα σπάσει το ρεκόρ της και θα βρεθεί στον τρίτο γύρο του γαλλικού όπεν.

Αντιμέτωπη με την πρόκληση να… σπάσει το δικό της ρεκόρ και να βρεθεί στον 3ο γύρο του Roland Garros, θα βρεθεί σήμερα (15:30) η Μαρία Σάκκαρη, αντιμετωπίζοντας την 19χρονη Ρωσίδα, Καμίλα Ρακίμοβα, Νο 189 στον κόσμο.

Η 25χρονη Ελληνίδα, απέκλεισε την Αυστραλή, Άλια Τομλιάνοβιτς στην πρεμιέρα της την Κυριακή, ενώ η Ρακίμοβα φτάνει στο ραντεβού, προερχόμενη από τέσσερις νίκες μαζί με τα προκριματικά, αποκλείοντας την, Αμερικανίδα, Σέλμπι Ρότζερς στον 1ο γύρο.

Η Σερένα Ουίλιαμς θα συναντήσει την Βουλγάρα Τσβετάνα Πιρόνκοβα, ενώ η Ρουμάνα, Σιμόνα Χάλεπ θα αναμετρηθεί με την συμπατριώτισσα της, Ιρίνα Καμέλια-Μπέγκου.

Στους άνδρες, ο Ισπανός No 2 στην παγκόσμια κατάταξη, Ράφα Ναδάλ θα αντιμετωπίσει τον Αμερικανό, Μακένζι ΜακΝτόναλντ, νωρίτερα ο Ελβετός, Σταν Βαβρίνκα θα βρεθεί κόντρα στον Γερμανό Ντομινίκ Κέπφερ, ο Αυστριακός, Ντομινίκ Τιμ θα συναντήσει τον Αμερικανό, Τζακ Σοκ και ο Γερμανός, Αλεξάντερ Ζβέρεφ τον Γάλλο, Πιερ-Ιγκ Ερμπέρ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ