Η Νόβακ Τζόκοβιτς δεν νοιάζεται για τους GOAT!

Η Νόβακ Τζόκοβιτς δεν νοιάζεται για τους GOAT!

Ο Σέρβος τενίστας τόνισε ότι η συζήτηση για το πολυδιαφημισμένο ζήτημα δεν τον αφορά.

Οι συζητήσεις για τους GOAT του αθλητισμού δεν σταματούν ποτέ και ο καθένας εκφράζει τη γνώμη του… Ο καθένας; Ένας τουλάχιστον δεν ενδιαφέρεται κατά δήλωση του. Και δεν είναι όποιος και όποιος…

Πρόκειται για τον Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος ρωτήθηκε σχετικά στη συνέντευξη Τύπου στη Βιέννη όπου βρίσκεται, για να πάρει μέρος στο τουρνουά Vienna Open. Ο Σέρβος τενίστας απάντησε ότι το θέμα δεν τον αφορά:

«Αφήνω τη συζήτηση για το θέμα του GOAT στους άλλους, δεν είναι δική μου δουλειά. Εγώ προσπαθώ να παραμείνω στο Νο.1. Ο Σάμπρας ήταν το είδωλό μου όταν μεγάλωνα και θα είναι απίθανο να ισοφαρίσω το ρεκόρ του. Το προσωρινό σύστημα βαθμολόγησης θα ισχύει έως και τον Μάρτιο, που για μένα προσωπικά είναι θετικό, επειδή έχω κερδίσει πολλούς βαθμούς σε αυτή την περίοδο.

Θα ήταν διαφορετικά αν δεν εφαρμοζόταν, ωστόσο είναι ίδιοι οι κανόνες για όλους τους παίκτες. Ελπίζω να φτάσω το ιστορικό Νο.1 τον Μάρτιο, αλλά τα πάντα είναι απρόβλεπτα».

Σχετικά με το επίπεδο στο τουρνουά, ο Τζόκοβιτς τόνισε: «Είναι εξαιρετικά δυνατό το ταμπλό και σέβομαι πολύ τον Τιμ, του άξιζε το Grand Slam περισσότερο από κάθε άλλον παίκτη χωρίς Grand Slam τίτλο αυτή τη στιγμή. Είναι όμως μακρύς ο δρόμος μέχρι τον τελικό, το θέλουμε και οι δυο, αλλά θα πρέπει να κάνουμε ένα βήμα τη φορά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ