Συγκλονίζει ο Ναδάλ : «Απόγνωση. Εκλαιγα από τους πόνους» (vid)

Συγκλονίζει ο Ναδάλ : «Απόγνωση. Εκλαιγα από τους πόνους» (vid)

Ο Ισπανός τενίστας μίλησε για την ήττα από τον Σταν Βαβρίνκα στον τελικό του Αυστραλιανού Οπεν το 2014 και στάθηκε στους έντονους πόνους που ένιωθε στην πλάτη.

Ο Ράφαελ Ναδάλ είναι ένας από τους κορυφαίους τενίστες στην ιστορία του αθλήματος. Ενας πραγματικός «θρύλος», ένας μαχητής, που έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ, έχει κατακτήσει δεκάδες τρόπαια στην καριέρα του και έχει κάνει εκατομμύρια ανθρώπους να αγαπήσουν το τένις.

Οταν μπαίνει στο κορτ προσφέρει πάντα πλούσιο θέαμα. Όταν μιλάει; Αφήνει άπαντες με το στόμα ανοιχτό. Ο Ισπανός παραχώρησε συνέντευξη στην Corriere Della Sera και μεταξύ άλλων μίλησε για τους χαμένους τελικούς σε Γουίμπλεντον και Αυστραλιανό Οπεν, το 2007 και το 2014 αντίστοιχα.

Ο «Ματαντόρ» συγκλόνισε με τις δηλώσεις του για τον τελικό του Αυστραλιανού Οπεν το 2014, όταν ηττήθηκε από τον Σταν Βαβρίνκα. Ο Ναδάλ αναφέρθηκε στις έντονες ενοχλήσεις που είχε στη πλάτη του, μετά το τέλος του πρώτου σετ, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι τον έκαναν να κλαίει από πόνο.

«Έκλαιγα από πόνο, κατά τη διάρκεια του τελικού με τον Βαβρίνκα το 2014, αισθάνθηκα έντονες ενοχλήσεις στη πλάτη μου μετά το τέλος του πρώτου σετ, όπου επικράτησα. Έχασα το παιχνίδι, αλλά αγωνίστηκα μέχρι το τέλος, σε έναν τελικό Grand Slam δεν γίνεται να παραιτηθείς», τόνισε ο Ράφαελ Ναδάλ ενώ για την ήττα που γνώρισε το 2007 στον τελικό του Γουίμπλεντον ανέφερε: «Ενιωθα απόγνωση. Για πάρα πολύ ώρα μετά το παιχνίδι, υπήρχε μεγάλη απογοήτευση ακόμη και όταν πρόκειται για ένα παιχνίδι τένις, ορισμένες φορές αυτό σημαίνει πάρα πολλά», είπε μεταξύ άλλων ο Ισπανός, Νο.2 στον κόσμο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ