Ναδάλ : «Σημαντικό να αρχίζεις με νίκη»

Ναδάλ : «Σημαντικό να αρχίζεις με νίκη»

Ο Ισπανός τενίστας αναφέρθηκε στη νίκη του επί του Αντρέι Ρούμπλεφ, στην πρεμιέρα του ATP Finals.

Φανερά ικανοποιημένος, εμφανίσθηκε ο Ράφα Ναδάλ, μετά την νίκη του επί του Αντρέι Ρούμπλεφ, στην πρεμιέρα του ATP Finals, που φιλοξενείται στο Λονδίνο.

«Είμαι ευχαριστημένος με την προσέγγιση αυτού του αγώνα. Φυσικά, είναι μια θετική αρχή. Είναι σημαντικό να αρχίζεις καλά για την αυτοπεποίθηση σου και είναι ακόμη καλύτερο να κερδίζεις σε συνεχόμενα σετ», είπε ο Ισπανός τενίστας και πρόσθεσε:

«Πάνω απ ‘όλα, είχα πολύ καλό σερβίς, ήμουν σταθερός και αυτό ήταν σημαντικό. Δεν υπέφερα πάρα πολύ και αυτό μου επέτρεψε να είμαι λίγο πιο χαλαρός στα γκέιμ επιστροφής. Θα είναι δύσκολα την Τρίτη με τον Ντομινίκ Τιμ, αλλά ελπίζω ότι θα είναι δύσκολο και γι΄ αυτόν».

Από την πλευρά του, ο Ρώσος πρωταθλητής, θεωρεί μειονέκτημα ότι έχει παίξει ελάχιστα αντίπαλος με τους κορυφαίους τενίστες του κόσμου: «Αυτή, ήταν μόλις η δεύτερη μου φορά εναντίον του Ράφα και έπαιξα μόνο μία φορά εναντίον του Φέντερερ (σ.σ. δεν έχει αντιμετωπίσει ποτέ τον Τζόκοβιτς). Μου λείπει η εμπειρία. Όσο περισσότερο παίζω εναντίον τους, τόσο περισσότερο θα βελτιώνομαι. Ο αγώνας της Τρίτης με τον Στέφανο Τσιτσιπά, θα είναι καθοριστικός»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ