Τσιτσιπάς : «Είμαι απογοητευμένος, έκανα πολλά αβίαστα λάθη»

Τσιτσιπάς : «Είμαι απογοητευμένος, έκανα πολλά αβίαστα λάθη»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για την ήττα από τον Ράφαελ Ναδάλ.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν τα κατάφερε στη μεγάλη μονομαχία με τον Ράφαελ Ναδάλ, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από τη συνέχεια των ATP Finals του Λονδίνου.

Ο Έλληνας τενίστας εξέφρασε την απογοήτευσή του για την ήττα, ενώ υπογράμμισε πως ο προσπάθησε να είναι πιο επιθετικός, αλλά δεν του βγήκε.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Τσιτσιπάς:

«Δεν πήγε όπως το είχα προγραμματίσει. Προσπάθησα να είμαι πολύ επιθετικός. Κατάφερε να με ‘πληγώσει’ πολλές φορές από τη βασική γραμμή. Έπαιξε πιο έξυπνα. Το σερβίς μου δεν ήταν αυτό που χρειαζόμουν.

Είμαι απογοητευμένος, αλλά έτσι είναι η ζωή. Ο Ράφα Ναδάλ έχει πολύ καλό σερβίς, αλλά έχω καταφέρει να «σπάσω» πιο δυνατά σερβίς στην καριέρα μου. Ο Ράφα ήταν πάντα στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή.

Εύχομαι να καταφέρω να παλέψω περισσότερο την επόμενη φορά. Πρέπει να παλέψω ακόμη περισσότερο. Έκανα τα πράγματα πιο εύκολα για τον αντίπαλό μου σε κάποια σημεία. Δεν πάλεψα όσο ήθελα.

Έκανα πολλά αβίαστα λάθη. Ο Ράφα επέμενε. Προσπάθησα να είμαι πιο χαλαρός και συγκεντρωμένος, αλλά δεν μου βγήκε τόσο. Ήμουν ενοχλημένος σε κάποιες στιγμές, αφού τα πράγματα δεν πήγαιναν όπως τα ήθελα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ