Tζόκοβιτς : «Είπα στον Ζβέρεφ ότι είμαι εδώ αν θέλει να μιλήσει»

Tζόκοβιτς : «Είπα στον Ζβέρεφ ότι είμαι εδώ αν θέλει να μιλήσει»

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς μίλησε για τον Σάσα Ζβέρεφ και την υπόθεση κακοποίησης που εμπλέκεται με τον Σέρβο να στέκεται με τον τρόπο του στο πλευρό του.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς ρωτήθηκε για πρώτη φορά σχετικά με τις καταγγελίες της Όλια Σαρίποβα για κακοποίηση από τον Σάσα Ζβέρεφ, μετά το τέλος του ματς με τον Γερμανό στο ATP Finals, με τον Σέρβο να στηρίζει τον αντίπαλο του.

«Δεν ξέρω τι συνέβη, αλλά προφανώς δεν στηρίζω τη βία οποιουδήποτε είδους», υπογράμμισε ο κορυφαίος τενίστας στον κόσμο, που έχει εξαιρετική σχέση με τον 23χρονο Γερμανό (τον αγκάλιασε, μάλιστα, στο τέλος της σημερινής τους αναμέτρησης).

«Πρέπει να περιμένουμε να δούμε. Αν η ATP πρέπει να εφαρμόσει κάποια πολιτική; Γιατί όχι…Πιθανότατα θα πρέπει να υπάρχει. Προφανώς δεν έχει δημιουργηθεί διότι δεν είχαμε υποθέσεις σαν και αυτή, διορθώστε με αν κάνω λάθος, στην ιστορία του αθλήματος. Δεν έχω ακούσει να έχει αναμειχθεί ποτέ παίκτης του Top 10. Ίσως αυτό να εμπνεύσει την ATP».

Αφού ξεκαθάρισε ότι δεν βλέπει να έχει ο Σάσα διαφορετική αντιμετώπιση στα αποδυτήρια, πρόσθεσε τα εξής: «Δεν έχω μιλήσει μαζί του για το συγκεκριμένο θέμα, αλλά του είπα ότι είμαι εδώ αν θέλει να το συζητήσει. Έχει, βέβαια, μεγάλη οικογένεια και ανθρώπους γύρω του. Το χειρίζεται καλά, όπως φαίνεται από τα αποτελέσματά του τον τελευταίο καιρό. Ειλικρινά ελπίζω να το ξεπεράσει σύντομα και να συγκεντρωθεί στη ζωή του και στην καριέρα του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ