Υποψήφιος για αγαπημένος τενίστας της χρονιάς ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Υποψήφιος για αγαπημένος τενίστας της χρονιάς ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Ο Ελληνας τενίστας είναι ένας από τους υποψήφιους για τον τίτλο του «ATP Fans' Favorite», το οποίο κατακτά για 17 σερί σεζόν ο Ρότζερ Φέντερερ!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι ένας από τους κορυφαίους τενίστες στον κόσμο και έχει εκατομμύρια θαυμαστές σε όλα τα πλάτη και μήκη της γης. Σε κάθε τουρνουά που αγωνίζεται γίνεται… χαμός για τον Ελληνα πρωταθλητή, που απολαμβάνει τον σεβασμό και την εκτίμηση των φιλάθλων, αλλά και αντιπάλων του.

Οσοι θαυμάζουν τον 22χρονο τενίστα και φυσικά όλοι οι Ελληνες, θα έχουν τη δυνατότητα να τον ψηφίσουν ως «τον αγαπημένο τενίστα της χρονιάς», αφού το όνομά του βρίσκεται ανάμεσα στους υποψήφιους για το βραβείο του «ATP Fans’ Favorite».

H ψηφοφορία της ATP μόλις ξεκίνησε και μπορείτε να ψηφίσετε τον Στέφανο Τσιτσιπά κάνοντας κλικ ΕΔΩ.

Στις υποψηφιότητες συγκαταλέγονται όλοι οι παίκτες από το Top 100, ενώ το βραβείο για τον αγαπημένο τενίστα της χρονιάς, αλλά και το αντίστοιχο για την αγαπημένη ομάδα στα διπλά, είναι τα μόνα που οι νικητές βγαίνουν απευθείας από το κοινό, μέσω της σχετικής ψηφοφορίας.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το βραβείο «Fan’s Favorite» δόθηκε το 2000 και συγκεκριμένα στον Βραζιλιάνο, Γκουστάβο Κουερτέν, ενώ τα δύο επόμενα χρόνια πήγε στον Ρώσο, Μαράτ Σάφιν. Από το 2002 μέχρι το 2019 πηγαίνει… μόνιμα στον Ρότζερ Φέντερερ, που έχει βγει αγαπημένος παίκτης για 17 σερί χρόνια!

Η ψηφοφορία για το 2020 κλείνει την Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ