Όταν ο Μαραντόνα έκανε τον Φέντερερ να «λυγίσει» (vid)

Όταν ο Μαραντόνα έκανε τον Φέντερερ να «λυγίσει» (vid)

Τον Νοέμβριο του 2019, ένα μήνυμα του Ντιέγκο Μαραντόνα στον Ρότζερ Φέντερερ συγκίνησε τον Ελβετό τενίστα μετά το τέλος του αγώνα επίδειξης με τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ στο Μπουένος Αϊρες.

Ο παγκόσμιος αθλητισμός θρηνεί την απώλεια του σπουδαίου Ντιέγκο Μαραντόνα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το απόγευμα της Τετάρτης (25/11) σε ηλικία 60 ετών.

Πριν έναν χρόνο, συγκεκριμένα τον Νοέμβριο του 2019, ο Αργεντινός θρύλος του ποδοσφαίρου συνάντησε, έστω και μέσω της τεχνολογίας, τον σπουδαίο Ρότζερ Φέντερερ.

Ο Ελβετός τενίστας είχε επισκεφτεί το Μπουένος Άιρες για ένα φιλικό παιχνίδι με τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ και ο Μαραντόνα δεν παρέλειψε να τον καλωσορίσει στην πατρίδα του, αλλά και να τον αποθεώσει.

«Γεια σου μαέστρο, μάστερ, μηχανή όπως μου αρέσει να σε αποκαλώ. Δεν υπάρχει άλλος σαν εσένα. Θέλω να ξέρεις ότι αν έχεις οποιοδήποτε πρόβλημα στη χώρα μου μπορείς να με καλέσεις και να μου πεις τι χρειάζεσαι.

Ένα μεγάλο φιλί στη γυναίκα σου και τα παιδιά σου. Είσαι όπως μου αρέσει να λέω μηχανή, ο καλύτερος όλων των εποχών», ανέφερε το μήνυμα του Αργεντινού, με τον Φέντερερ να «λυγίζει» από συγκίνηση.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Έτσι, έστω και μέσω της τεχνολογίας δύο θρύλοι του αθλητισμού είχαν προλάβει να συναντηθούν…

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ