Η απάντηση του Τσιτσιπά στους επικριτές του (pic)

Η απάντηση του Τσιτσιπά στους επικριτές του (pic)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς απάντησε σε όσους τον κατηγόρησαν για νεοπλουτίστικη συμπεριφορά και αδιαφορία για ότι συμβαίνει στη χώρα μας.

Στην έντονη κριτική που δέχθηκε μετά την περίφημη ανάρτησή του για τα Harrods απάντησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο νεαρός τενίστας στο μήνυμα που είχε ανεβάσει πριν από λίγες ημέρες, είχε ζητήσει να ανοίξουν Harrods και στην Ελλάδα, με τους επικριτές του να τον κατηγορούν για νεοπλουτίστικη συμπεριφορά και αδιαφορία για ότι συμβαίνει στη χώρα μας, όπου εκατομμύρια άνθρωποι περνούν δύσκολα, λόγω της οικονομικής κρίσης, αλλά και λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς την Τρίτη απάντησε στους επικριτές του με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter. Συγκεκριμένα, ο 22χρονος τενίστας στο μήνυμα του προέτρεψε άπαντες να ασχοληθούν περισσότερο με τον εαυτό τους. «Αν επενδύσεις στον εαυτό σου, θα τον αγαπήσεις. Κάντο σαν η ζωή σου να εξαρτάται από αυτό. Είναι μια καλή αρχή», έγραψε χαρακτηριστικά ο Τσιτσιπάς.

Δείτε την ανάρτησή του:

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς το τελευταίο διάστημα βρισκόταν στο Λονδίνο για αποθεραπεία, ενώ αυτή την εβδομάδα αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα, για να ξεκινήσει την προετοιμασία του ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ