Ναδάλ : «Θέλω να με θυμούνται ως καλό άνθρωπο»

Ναδάλ : «Θέλω να με θυμούνται ως καλό άνθρωπο»

Ο Ράφα Ναδάλ πήρε το βραβείο «Stefan Edberg Sportmanship Award» και στον ευχαριστήριο λόγω του τόνισε πως θέλει να τον θυμούνται ως καλό άνθρωπο.

Ο Ράφα Ναδάλ είναι ένας από τους κορυφαίους τενίστες όλων των εποχών κάτι που το αναγνωρίζουν και αντίπαλοι του, οι οποίοι τον ψήφισαν ώστε να κερδίσει το «Stefan Edberg Sportsmanship Award» για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και τέταρτη στην καριέρα του.

Στον λόγο που έβγαλε ο Ισπανός, αφού ευχαρίστησε τους πάντες για το βραβείο, τόνισε πως θέλει να τον θυμούνται περισσότερο ως έναν καλό άνθρωπο, παρά ως καλό τενίστα.

Οι δηλώσεις του Ραφαέλ Ναδάλ:

«Σημαίνει πολλά για μένα να κρατάω αυτό το τρόπαιο για μια ακόμη χρονιά, το Stefan Edberg Sportsmanship Award. Θα το τοποθετήσω δίπλα στα άλλα. Είναι πολύ σημαντικό βραβείο. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους μου στο tour που πιστεύουν ότι είμαι ο κατάλληλος για να δεχθεί αυτό το βραβείο.

Πάντα λέω, όταν κάποιος με ρωτάει πως θέλω να με θυμούνται, θέλω να με θυμούνται ως καλό άνθρωπο παρά ως καλό τενίστα. Γι’ αυτό, αυτό το τρόπαιο σημαίνει πολλά και θέλω να ευχαριστήσω ξανά όλους τους παίκτες που με ψήφισαν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ